Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nové podvody s ojetinami: Stáčení kilometrů byl ještě čajíček

Pozor na nové trendy v podvodech s ojetinami! Češi by po skončení lockdownu koupili snad i motorizovaná vrata od stodoly a šarlatáni toho s gustem zneužívají.
Zpět na článek
12. 4. 2024 04:07
Varování před "Dovez to blíž s.r.o. / Dovez to dál s.r.o."
Bohužel nekalé jednání probíhá stále! Už prodej auta byl divný. Auto nejprve nabízel občan pan Mánek, který s autem 1,5 roku jezdil, že prý jeho manželka chce SUV. Pak z toho vyplavala úporná paní Agáta Vaicová, která volala každý den a jejich firma "Dovez to blíž s.r.o. / Dovez to dál s.r.o." Jednatelem je její syn Patrik Bartoš, kterého jsme ale nikdy neviděli. Na začátku tvrdili, že je olej v pořádku, jen že bude potřeba jej doplnit. Všechno to byly lži. Jednalo se o motor VEA 20 na 200 tisících km a velký problém. Zkrátka jen potřebovali uhnat hejla a něco mu nalhat. Plnou moc a fakturu jsme z nich tahali 3 měsíce. Servisní knížku nemáme do teď. Při reklamaci se mě pokusila i napadnout a sprostě nadávala. V době, kdy auto nebylo přepsáno, protože nám nedali plnou moc na přepis, se pokusili nám auto sebrat. Tvrdili, že v rámci vstřícného přístupu nám auto odvezou na opravu. Bůh stál při mě, že jsem jim ho nedala a už jsem neskočila na ty jejich sliby a manipulaci.
Od té doby Posouzení znalce dostali, neřeší to. Odstoupení dostali, neřeší to a nereagují. Naprosto neseriózní!
Tento týden proběhla i návštěva u pana Patočky a je to na opravu za 198 tisíc Kč. Odhad opravy u Volva přímo takřka stejný. Takže máme peníze fuč a nefunkční auto 😠 po ujetí pár tisíc Kč.
Lidičky, buďte opatrní a pokud už budete s tímto subjektem jednat, vše si nahrávejte, buďte detailisté. Aktéři fungují na trhu s vozidly už cca od roku 2000 a jen mění firmy. Jakmile je problém, pořídí si nové s.r.o. a tamto přepíší.
Pozor! Uvádí jiné informace o vozidle v inzerátu, jiné do papírů a jiné jsou ve skutečnosti. :no:
Odkaz na jejich historii paní Agáty Vaciové, která měla v minulosti i problémy se stáčením tachometrů: https://tn.nova.cz/…jitele-ceka-soud
10. 10. 2022 09:36
Exekuce
Nedávno takhle jeden týpek na Youtube koupil starého Superba, který byl v exekuci. Pominu to, že to koupil za ani ne 20 tisíc, mělo to falešný značky, nedostal plnou moc atd.. Takže od začátku to bylo dost podezřelé. Pokud ale dnes někdo kupuje auto, tak málokdo ověřuje, zda je bývalý majitel v exekuci.

Bohužel jak to tak vypadá, tak aktuálně je to nastavené tak, že exekutor sice na úřad pošle oznámení, že auto je součástí exekuce a majitel ho nesmí prodat. Ovšem úřady nemají žádný pokyn tuhle informaci zanášet do registru a tak to nedělají.