Novinky

Zpět na článek

Poprvé za volantem Toyoty Yaris Cross: Kompaktní parťák do města i přírody

21 komentářů

Verny_2013
Není to žádný krasavec ale kdyby se líbil manželce tak bych to překousl. Co bych ale nepřekousl, je tvrdý podvozek. Do města - kostky, retardéry výmoly to je prostě fail. A ta nízká spotřeba to prostě nevyváží.
Arese
....ale po designové stránce je to ošklivé jak noc. Kdo proboha schválil do výroby takhle nevkusné výřezy blatníků? Vypadají jak pověstná pěst na oko. Taky design litých kol mohl být mnohem hezčí.... 😲 😒 :no:
Emel
A to je vlastní zkušenost nebo reakce na test?
Ono 18" u béčkovýho SUV jsou dost overkill... klidně bych zůstal u 16".
Michal220
Tvoje konfig je za 700 i s barvou.Nechceš mě adoptovat?
Arese
Naprostý souhlas, názor na design záleží na osobním vkusu a preferencích. Ovšem tvrdý podvozek je u městského SUV opravdový průser... 😒 :no:
Verny_2013
reakce na test, v poslední době jsem víc zaměřený na ojetiny, než na nová auta. Ale určitě se s tím svezu.
Mikesus
Mne se to nelíbí vůbec, naživo ještě horší než má fotkách. Ale kdyby mi žena řekla, že to chce, neměl bych problém ji to pořídit. Tedy pokud by to nebylo tak tvrdé, jak se o tom píše.
Michal220
Nemají naftu v aktuální normě
Michal220
Pneu 215/50r18 zrovna sportovně tvrdé nebudou takže německy naladěný podvozek.Ty 16 jsou docela balóny takže 17 střed vzít.
Emel
I když SUV nemusím a tohle se mi moc nelíbí... tak je potřeba uznat, že to je dost komplexní auto - 4x4, pokročilý prvky výbavy (elektrický kufr s podkopem, BiLED apod.), zadní sedačky 40-20-40 a dvojitá podlaha... a cena není zase takovej úlet.
Trošku slabší je dynamika... ale pro auto do městský džungle asi ok.
Ozzman
Naživo až na ten priserne hnusny predek ve stylu Mirai to az tak osklive neni, z boku i ze zadu je to takovy neurazlivy crossover jako kazdy jiny.
Emel
Máš bod 😁.
Nemusíš z toho mít všechno.. Moje konfigurace je 1.5 mt... a pak je to teda Fwd a skromnější výbava. Jde spíš o to, že tam ta možnost je, pokud chceš.
webpaja
Tohle je Winův stalker. 😉
PetrCizek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
Obávám se, že tvoji dobře míněnou radu Toyota nevyslyší...
P.S. Zaskakuješ za Ádu? 😄
PetrCizek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Kohout
Malinkaté auto se spotřebou vyšší než Octavie? Ani se nedivím, že nám všem ostatním zelení dodatečně zdaní nadměrnou produkci CO2. Mohou za to tato nesmyslná pubertální vozidla.
lamal
vidim to podobne, je to Weird-Alien (pardón, nie woody-alien), po racio stranke to znie ako clever vozitko... (pardón, nie simply-clever/never)
Michal220
😄 moje by byla tk 1.5mt,fwd,komfort+style a tech+barva.Pokuď nerozbiju svoje tak už zůstane do doby Ev
Brmbalik
Dalsi auto k h.o.v.n.u
praptak
Proč si kazit cestování ošklivým traktorovým zvukem.