Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tak trochu jiný road trip: 200 superlevných aut vyrazilo do Rumunska

Jestli máte rádi auta a dobrodružství, pak se vám bude líbit česká akce, která se uskutečnila na konci srpna. Jde o letní Gumbalkan.
Zpět na článek
9. 9. 2021 10:12
Re: Re: Super
Dovolím si zareagovať ja. Toto leto sme cestovali cez Rumunsko a je to krásna krajina s výbornými dialnicami a slušnými ostatnými cestami. Keď sme tam prespavali 1x ,išli sme do penziónu, kde sme na vchodových dverách natukali kód (sms od majiteľa), kľúč od izby sme si zobrali zo zakodovanej schránky. Keď sme išli platiť v obyčajných malých potravinách, nedodrzali sme 2m odstup (bol asi 1m) začalo niečo pískať a blikať. Mysleli sme si, že niekto niečo ukradol, až keď prišiel SBS a odsunul nás písanie a blikanie prestalo. Neviem kde takéto niečo máš na Slovensku ( v Česku). PS : Fagarasan som si dal 3x a je to neskutočný zážitok!!!
8. 9. 2021 21:12
chyba
Máte tam chybu. V Mostě se jede 6-ti hodinovka
9. 9. 2021 01:14
TOP STROP, doporučuji všem!!
Jel jsem 3x (zimní, autokros a letní) všem doporučuji! Je to super zážitek, lidi se k sobě konečně chovají hezky, organizátoři jsou ty správný “polena” (jenom v dobrým ♥️), člověk získá spoustu nezapomenutelných zážitků, pozná nové země a zjisti, že svět je v pořádku ⭐️
8. 9. 2021 21:55
Re: Super
Rumunsko dnes, je ako cz a sk v 1991. Maju uplne ine starosti.;)
9. 9. 2021 15:56
Re: Rumunsko mám rád
Já jsem tam jezdil se Subaru Forestrem a ten se hodně naklání ;-)
9. 9. 2021 13:21
Re: Rumunsko mám rád
Vážne opruz?! Ja by som tam mohol stráviť aj celú dovolenku, len žena by asi nesúhlasila 😀
9. 9. 2021 12:41
Rumunsko mám rád
Jen bych doplnil, že dle mého subjektivního názoru jsou v Rumunsku nabízené potraviny (i v super/hypermarketech) naprosto vynikající kvality nesrovnatelné s ČR. Víno mají naprosto souměřitelné s nejlepší Francií nebo Itálii - např. https://stirbey.com/home/. Poslední lahůdková záležitost jsou místní holky, kde je široký výběr od menších černookých černovlásek (Constanta) po modrooké blondýny (Bucovina). Co stojí za p.r.d. je moře a golfová hřiště (ty jsou super v bulharském Balchiku hned za hranicema). TransFagarasan je klikatá silnice a nejlepší (a nejfocenější) je kousek od Sibiu. Jet co celé až do Pitesti je (pro mě) opruz.
9. 9. 2021 06:12
Re: Re: Super
Diky za lekci z dejepisu. Ted uz to chapu, ted to dava smysl.