Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Elektro_Pygus
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KANKUNEN
2
Zase ty, ale tak dobře píšeš k tématu. Podceňovat číňany je pouze znak hlouposti. Zkušenosti se všemi ostatními výrobky velí, že za kratší dobu než se v Evropě něco pohne, budou mít oni odladěné auto. Bohužel pro nás.
Elektro_Pygus
Ozzman
3
Alespoň to pujde nabijet všude, kdežto to konkurenčí auto od Applu ne, budeš muset mít speciální apple nabíječku, půjdou na to koupit jen speciální apple pneumatiky, takže když píchneš, nikde v ČR ti nevymění kolo a podobně.... to bude paráda 😁
Renoo
0
Zaručené info přímo od Tima a nebo od Arthura?
Ozzman
1
Zkušenost s jinými zařízeními toho výrobce 😉
honzaHK
0
V případě kol se prý nechají inspirovat bezdrátovými sluchátky...
Xylo
0
Tady nejde, dle mého názoru, o projekt klasického EV s volantem , který si někdo bude kupovat. Jde o autonomní řízení automobilu.
traveldrive
3
Automobil nie je počítačová hra ani aplikácia, kde sa môžu robiť chyby a dodatočne vychytávať pomocou update. Podľa hesla "šuster, drž sa svojho kopyta" by sa IT firmy do vývoja a výroby áut nemali vôbec púšťať. Resp. by im to ani nemalo byť dovolené. To ako keby pekáreň prijala jadrového inžiniera a začala stavať pece a pekárne na atómový pohon. Však chlieb piecť vedia...
Xylo
0
Ono nejde o automobil, tak jak ho známe a jehož éra se chýlí ke konci. Jde o řídící jednotku autonomně řízeného auta, jakýsi "Centrální mozek auta".
traveldrive
1
Pri dnešnej úrovni ľudí, myslenia, ciest a infraštruktúry? Konina. Tak za 50 rokov. Možno.
mrazik
2
Nic takoveho soucasne pocitace neumoznuji. Nejsou schopne reagovat na chaos sveta
Xylo
0
Ono to není úplně dobré brát osobně 😉
KANKUNEN
restomod jako sériovku.
Restmod čeho ? Nebo jak to myslíš ?
Tak chtějí použít Saab 9.3.
Sice o tom v článku nepíší, ale pokud ano, tak budiž. Vycházíš-li však jen z fotek, tak to asi nebude úplně platné.
Retrowave
PowerHouse
vedou Ti, co jsou ušláplí a ani si neumí říct o průměrný plat 40000.
Jinak k EV, vrhají se na ně firmy co vyrábí elektroniku. Vypadá to, že největším vítězem bude Foxconn, který spolupracuje s mnoha automobilkami (také Stellantis,...).
Jinak k EV, vrhají se na ně firmy co vyrábí elektroniku. Vypadá to, že největším vítězem bude Foxconn, který spolupracuje s mnoha automobilkami (také Stellantis,...).
Foxconn dle mého názoru bude dodavatelem částí nebo celého výrobku, tak jako ho nyní využívá Apple.
dodá i celý automobil, na který si kdokoliv může nalepit značku.
Každopádně, vzhledem ke spolupráci s mnoha automobilkami bude dodávat špičku.
Každopádně, vzhledem ke spolupráci s mnoha automobilkami bude dodávat špičku.
Niki Lauda byl dle všeho inteligentní člověk. Což se tedy dá jen stěží říct o některých, kdo svým nickem parazitují na jeho jménu.
traveldrive
Už len čakám, kedy začne VW alebo Ford produkovať telefóny a softvér...
ivan_na
Xiaomi, jejichž produktů jsou po bazarech jako https😐/pocitace-prislusenstvi.biginzerce.cz/ stovky až tisíce, chce vyvinout něco, čím stoprocentně přispěje k ekologické situaci planety (ne že bych měl iluze o ekologičnosti elektromobilů), spíš ale docela rozumím té PR masírce o ekologii. Tak jo... Možná, kdyby se věnovali telefonům a elektronice, ve které pomalu ztrácí dech (což se týče i Applu), tak by udělali líp.
Já jim v tomto teda docela fandím. Myslím si, že ty produkty, které dělají jsou kvalitní. Sám mám s elektronikou od Xiaomi velice dobré zkušenosti. Už několik let od nich mám telefon a teď jsem si koupil i takový ten Mi Band náramek. S telefonem jsem velice spokojený a s náramkem poté, co jsem si k němu koupil lepší řemínek z https😐/www.mibandshop.cz/…iaomi-mi-band-5/ také.