Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW připomnělo M3 Touring, brzy ho zřejmě uvidíme na Nürburgringu

Maskovaný ostrý kombík zaujme stylovými ráfky, křídlem, čtveřicí koncovek i výrazným nápisem „B’RING IT ON.“, vedle kterého je silueta slavného okruhu.
Zpět na článek
Avatar - iudex
28. 9. 2021 17:35
Manuál nebude
Ad: "Technika by totiž měla být kompletně převzatá z modelu M3 sedan, což znamená dvakrát přeplňovaný šestiválec s nejvyšším výkonem 375 kW, který by na zadní kola mohl přenášet tradiční manuál."
Tak to asi nebude, pretože 375 kW má verzia Competition a tá je výlučne s automatom. Manuál má len základná verzia s 353 kW (a zníženým krútiakom o 100 Nm, zrejme práve kvôli tomu manuálu).
Okrem toho si všade sa píše, že kombík v základe nebude, bude len Competition. A hoci obvykle bojujem za manuál, pri kombíku si aj ja myslím, že tam ani nie je dopyt/trh pre manuál.
28. 9. 2021 18:37
M3 sedan
Silno zvazujem M3 Competition sedan. Na M4 ma celkom prekvapil hluk v kabine, od okien (neboli akusticke), aj od podvozku. Na druhej strane aj vdaka tomu nie je problem dodrziavat rychlost. :D
Jazdne je to pre mna dokonale auticko a bude to chciet vela cviku kym vyuzijem plny potencial.
Avatar - Dinar
29. 9. 2021 10:56
Re: Manuál nebude
M3 kombi v manuálu by prodejně nedávala smysl, proto je to info o kombíku pouze verzi competition, tj. s AT, logická. Info v článku klasicky vlastně infem není. ;-)
Avatar - iudex
29. 9. 2021 08:42
Re: M3 sedan
Tak dúfam, že zvážiš dobre a potom sem dáš recenziu. :-) Inak bezrámové okná v kupé boli vždy z princípu hlučnejšie, klasický sedan s rámovými oknami bude na tom lepšie.