Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: O elektromobilech nechtěl slyšet. Teď šéf McLarenu končí

Generální ředitel McLarenu Automotive Mike Flewitt opouští vedení společnosti po deseti letech. Nástupce se zatím hledá.
Zpět na článek
28. 10. 2021 12:51
Re: EVs
....je potřeba sežrat ten bulvární titulek i s chlupama.

V článku není jediná informace o důvodu jeho odchodu. Třeba má lepší flek, je nevyléčitelně nemocný, vyhrál v Lotu a nechce se mu už dělat, stěhuje se do Karibiku, přefiknul sekretářku a manželka trvá na jeho odchodu....... , ale jinak díky za ekonomický rozbor situace v McLarenu. :-)

Vždycky se najdou Eskymáci, kteří vypracují pro obyvatele Konga pokyny, co dělat v době tropických veder.
28. 10. 2021 18:59
Docela mu rozumim.
Ja byt v dnesni dobe sefem automobilky, jeste k tomu vyrabejici sportaky, tak toho radeji taky necham
28. 10. 2021 20:37
Re: Docela mu rozumim.
Přesně tak. Jen nový šéf Alfy Romeo by ti s vážnou tváří do očí tvrdil, jaká je elektrodebilita pro jeho značku nový skvělý "impuls" a "příležitost"! :-O :-O :-O :no: :no: :no:
Avatar - WinDiesel
28. 10. 2021 12:54
Re: EVs
Je pohodlne vyhodit šéfa 😁😁😁 tvoje logika. Hlavně nic nehazet na elektrozkraty 👽
Avatar - rohYpnol
28. 10. 2021 14:14
Proč ten manupulativní nadpis opět?
Odchází. Spojitost mezi postojem k EV a odchodem žádná. A zase demagogický, manipulativní až lživý nadpis.

Proč?? Vážně vás to baví takto hloupě manipulovat se čtenářem? Nebo to máte v popisu práce manipulovat s míněním čtenářů??

Proč neustále tak nechutně a uboze posouváte EV mobilitu??? Už i expert Pepa a celý Autosalon dokonce poposedl a vyjadřuje se k EV vcelku racionálně...
28. 10. 2021 19:42
Re: Proč ten manupulativní nadpis opět?
Přesně. Už jen chybí nadpisy typu - Máme šokující zprávu pro všechny řidiče....a v článku se dozvíme o zdražení benzínu o 0,20 Kč.

A p.Bureš se u té Slavie ještě pyšní, jak kvalitní a čtený článek vyrobili. Neříkám, že sem ty články nepatří, ale všeho s mírou. Dokompletuje to mrtvá ryba za klikou, auto obklíčené nákupními vozíky a klika dveří pomazaná ho.vnem. To bylo tento měsíc jen 3x, tak to čekám každým dnem.
28. 10. 2021 12:06
EVs
Je asi pohodlné všechny trable házet na auta poháněná elektřinou, ale v případě šéfa tohoto výrobce bude důvodem jeho odejití spíše nedostatek strategického řízení ve spojení s nepřesvědčivou finanční situaci. Jinými slovy - vyrábět a prodávat takhle drahá auta a nerealizovat zisk je v kombinaci se zvyšujícím se legislativním tlakem na ekologii jasným signálem, že je potřeba něco změnit a nejrychleji se vymění vrchní šéf :-[] .
Avatar - rohYpnol
29. 10. 2021 16:55
Re: Docela mu rozumim.
Když se bavím s kýmkoliv z automotive koho znám, tak jak zabrousím na téma elektromobilta, tak vidím jen vztek, naštvanost a naprosté znechucení...
Každý normální totiž ví, že EV není budoucností mobility. Vědí to i lidi z energetiky. Jen politici, gréty, a asi tři místní diskusní přeborníci v euroekofašismu si stále myslí opak.
Avatar - pradeda777
29. 10. 2021 15:42
Re: EVs
Vždycky se najdou Eskymáci, kteří vypracují pro obyvatele Konga pokyny, co dělat v době tropických veder. SUPER!
My zase máme v Bruselu úředníky s maturitou, kteří vypracovali pro inženýry a vědce teorii, jak tím, že zničíme evropský automobilový průmysl, zachráníme planetu.... :-[] :-[] :-[]
Avatar - pradeda777
29. 10. 2021 15:47
Re: Docela mu rozumim.
Tak tak....to je jako by si Židé v koncentráku pochvalovali kvalitu plynu, který se na ně chystal.... ;-\
Avatar - wakantanka
28. 10. 2021 19:27
Re: Proč ten manupulativní nadpis opět?
U Slavie ti to p. Bureš vysvetlil. Zavádzajúci nadpis robí kliknutia, ergo pre redakciu je to znamením, že je ten článok zaujímavý a hodnotný. :) Blesk, Nový čas či iný bulvár hadr.
Avatar - rohYpnol
29. 10. 2021 16:49
Re: Proč ten manupulativní nadpis opět?
To jsem neviděl a nečetl.