Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Řidiči BMW a Audi mají nejčastěji psychopatické tendence, tvrdí studie

30 komentářů

gil54
...tedy jezdí např. ve zlatém BMW i3 s RZ na přání PUSINKA1 ? To bude minimálně Hannibal Lecter.

Důležitý výzkum.
Mr.Murphy
.... tak ono jsou na to výzkumy že lidi s různými asociálními poruchami a psychopatickými rysy jsou docela úspěšní.... Díky jejich bezohlednosti a nulové empatii se jim daří v byznysu, politice, showbyznysu a když je někdo úspěšný, Dacii si fakt nekoupí.... 😉

Ale auta, ta za to fakt nemůžou.... :-!
Othello
Asi bych posunul výše i řidiče ve Volvech ale jinak to myslím sedí.

Zajímavé jsou i ty elektromobily
lyon667
😁 :yes:
Anonym
Vožralej nejezdím a sousedy zdravim 😄
MartinNejedly
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
Takze ridici BMW, Audi a bychaři 😒]
Ozzman
to spíše vypadá, že největší psychopati jsou zdejší bychaři 😁
Beefcake
Neznamena, ze sa to musi prejavit za volantom.
Moze sa to ukazat napr. v debate na auto.cz, ako sa u par spomedzi majitelov bavorakov zda 😁
Alebo to je nasledok tu ***sky vyskakujucich reklam.
pajaweb
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kari.laz
Jedná se o myšlenkově slabší jedince v polorozpadlých popelnicích s domácím tuningem, myslící si, že když mají auto často ceny šrotu s vrtulí a nebo čtyřmi kroužky, jsou páni silnice a nejlepšími závodníky. Pak vyleze ven v kšiltovce s kšiltem velikosti přístrešku z karavanu, kalhoty že by ten rozkrok nenas*ral ani za měsíc konzumace burešových salámů a hustou kérkou všude kde to jde.
Pak by se asi dala tato teorie přijmout.
Mikesus
😒] 😒] 😒] :yes:
Mikesus
Jo to mi nedocvaklo. Snažit se predjet za každou cenu neznamená predjet. 😒]
Mikesus
Panorama je super, ale každého věc. 😒]
Pak prý dle výzkumu je stříbrná pro klidné řidiče. 😒]
kari.laz
Tak s XV 1,6 se snaží předjet tak naplněný kládovůz, na prázdný by to ani nezkoušel, ten by mu ujel dřív, než by to stihl zkusit 😁
Ozzman
Píše, že se snaží předjet, tak to tipuji na nové Imprezy a XV s jednašestkami 😁
Mikesus
To nebyla narážka na tebe ale na bilej auris si myslim.
Mikesus
A jedna se o nová Subaru nebo nějaká stará? Protože v tech nových moc na předjíždění nemají a potkavam je spis jedoucí klidně v koloně.
Stejsn
Ale jo, když je někdo úspěšný, Dacii si koupí. Ale celou automobilku :-!
Ozzman
Sakra !😁 A nema Paja, ten pravej, ne tenhle blb, stribrnyho Lexxe ? To je taky Toyota 😁
Anonym
Já BYCH se v BMW styděl vyjet. Tak ještě v AUDI, to BYCH mohl. Ačkoli, znám jednoho psychopata, stříbrná Q7 a pořád mi vnucuje zážitek panoramatické střechy.
Mikesus
A nejsi jediný se stříbrnou toyotou tady? 😒]
Mikesus
Kdyz to vezmu do detailu, tak pod vlivem člověk ma problém s motorikou a na těch semaforech mu bude trvat než se rozjede. Takze vlastně skoro každý je pro vlivem alkoholu. 😒] 😒]
Ozzman
Tak, hybridní toyoty tu má jen pár z vás 😁

p.s. ještě ,že píše, že v hybridu, jinak by to padlo i na mne 😁
Mikesus
Nebo že na těch semaforech zdržuje? 😒]
Ozzman
Závodí na každejch semaforech 😁
Mikesus
A jak poznáš, že je pod vlivem alkoholu? 😒]
Ozzman
A není bílá ?
johny555
mám s řidiči Subaru. Těch moc nepotkávám, ale když ano, tak je to nějaký závodník, který se všechny snaží předjet za každou cenu.
pajaweb