Novinky
Klaudius
0
Tiež celkom nechápem niektoré tunajšie posmešky a kritiky. Ak si odmyslím trochu futuristické materiály v kokpite (jasne, je to štúdia), tak s plnou vážnosťou môžem konštatovať, že od Subaru by sa mohli učiť mnohí európski aj americkí výrobcovia, ako má moderný a príjemný interiér auta vyzerať.
Přejít do diskuze
Jo, tomu se říká vývoj. Kdyby nebyl, dnes ještě jezdíme v kočárech tažených koňmi. Subaru má :yes:
Prostě vzali Hondu Accord,přidali na ní něco málo ze stylingu Optimuse Prima a nakonec do toho nechali zezadu nabourat Stilo!Proto sekají koncepty jak na běžícím pásu... >😁
vypada to ako tuzing miesteho upravcu aut v sope...
este nech * forestra a bude to kompletka i s fajkou :yes:
este nech * forestra a bude to kompletka i s fajkou :yes:
Sundejte pokrývky hlavy a projevte upřímnou soustrast těm stávajícím Subaru. Nebo je začněte kupovat o 106.
Snad nenahradí dnešní nejen technicky "dokonalé", ale i krásné a elegantní Legacy/Outback touhle obludou.
Alespoň jeho ať ušetří změny tváře! Nepotřebuje to!
Až mi to moje doslouží, nechci ho nahrazovat zachovalým kouskem z bazaru. Chci nové v podobném kabátě jako má od roku 2003!
Alespoň jeho ať ušetří změny tváře! Nepotřebuje to!
Až mi to moje doslouží, nechci ho nahrazovat zachovalým kouskem z bazaru. Chci nové v podobném kabátě jako má od roku 2003!
tak tak. Co sakra ty bezrámovky ? Ještě zruší boxera a začnou to kupovat i ti, co jsou schopni srovnávat Subaru a Opel... konec jedné srdcovky.
To je hrůza. Nakonec přestanou dávat i boxery a bude to jenom další nudná automobilka, kterejch je tu hafo. :no: