Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Exiga: koncept, jenž naznačuje mnohé

14 komentářů

To je Impreza kombi a ty svetla to je uz facelift novy imprezy, protoze ten predek co ma ted je tragedie.
Poslední dobou se nemůžu zbavit dojmu, že tu ti Japonci něco mrví ...
tak tak. Co sakra ty bezrámovky ? Ještě zruší boxera a začnou to kupovat i ti, co jsou schopni srovnávat Subaru a Opel... konec jedné srdcovky.
Homer J
To je hrůza. Nakonec přestanou dávat i boxery a bude to jenom další nudná automobilka, kterejch je tu hafo. :no:
psal jsem to pomalu, předběhl jsi mě 😄
Snad nenahradí dnešní nejen technicky "dokonalé", ale i krásné a elegantní Legacy/Outback touhle obludou.
Alespoň jeho ať ušetří změny tváře! Nepotřebuje to!

Až mi to moje doslouží, nechci ho nahrazovat zachovalým kouskem z bazaru. Chci nové v podobném kabátě jako má od roku 2003!
tak takhle by měl vypadat hot-hatch, škoda že to je kombi ;-\
Sundejte pokrývky hlavy a projevte upřímnou soustrast těm stávajícím Subaru. Nebo je začněte kupovat o 106.
Nema to neumerne maly kola oprati kastly? 8-s Jinak souhlas se Slimakem!
vypada to ako tuzing miesteho upravcu aut v sope...

este nech * forestra a bude to kompletka i s fajkou :yes:
do je bu, malo byt na tom mnieste hviezdicky 😄
hattori_hanzo
Prostě vzali Hondu Accord,přidali na ní něco málo ze stylingu Optimuse Prima a nakonec do toho nechali zezadu nabourat Stilo!Proto sekají koncepty jak na běžícím pásu... >😁
Blue Sun
Jo, tomu se říká vývoj. Kdyby nebyl, dnes ještě jezdíme v kočárech tažených koňmi. Subaru má :yes:
Klaudius
Tiež celkom nechápem niektoré tunajšie posmešky a kritiky. Ak si odmyslím trochu futuristické materiály v kokpite (jasne, je to štúdia), tak s plnou vážnosťou môžem konštatovať, že od Subaru by sa mohli učiť mnohí európski aj americkí výrobcovia, ako má moderný a príjemný interiér auta vyzerať.