Novinky
0
preco sa dari RR? Nie vdaka USA, nie vdaka Europe.. jedine vdaka arabskym krajinam a Cine..
no ja som si ho stihol objednat. som macher, bol som rychlejsi ako vy :-! to viete... aj moj psik potrebuje pohodlie 😄 a s tym taznym ste mali pravdu... neviem ako budem teraz chodit na dovolenky s karavanom.. hmm. ale do skoly mi bude dobry... a potom ho dam sestre, a kupim novy... 😄
800 aut rocne neni velky uspech kdyz si clovek precte 5let stare plany. RR planoval prodat 1500aut rocne maybach 1200, vysledek je 800RR, 650Maybach 😒 lide (krome sejchu a popstars) nechteji autami ukazovat svoje bohatstvi protoze maji strach. Ikea sef jezdi ve starem volvu a oktavii, b.gates ma porsche z roku 1985 atd...
taky ti tvrdili, že se na RR nedá sehnat tažný? Jako měl jsem vážnej zájem, ale nedá se s tím tahat valník s hnojem. No holt zkusím navštívit dealera Škoda auto, snad tam uspěji 😉
Zrovna minuly tyden jsme objednavali domu 2 Rollsy :-! na takove to pojizdeni na chalupu a ti mizerove nam vytrvale tvrdili, ze je nemaji skladem. 8-s