Novinky
0
nevypadá to špatně za ty prachy čeští důchodci v poršákách >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
0
Že by se tím vyřešila důchodová reforma?? >😁 >😒]
Nevím nevím, design není nejhorší, ale ...
Kvalita bude asi taky průměr ...
Bezpečnost podpruměr ...
Ale velmi mě zklamala cena ... protože 20tis dolarů máme 400 tisíc kč jen v číně, teď plus dovoz, homologace a upravy a marřě pro charouze ... a pod 600-700 to nebude bych řekl ... a za 600 tisíc bych si radši koupil Octavku II s 1.8Turbo ... no nevidim to moc dobře pro tento vůz pokud bude oravdu cena taková jaká bude.
Jediná šance podle mě je aby byl o řád levnějsí než korejec a to by se tento "sporťák" musel prodávat u nás za 300-400 tisíc... spíš 300 aby měl úspěch... Ale mám radost Charouze nemám rád >😁
Kvalita bude asi taky průměr ...
Bezpečnost podpruměr ...
Ale velmi mě zklamala cena ... protože 20tis dolarů máme 400 tisíc kč jen v číně, teď plus dovoz, homologace a upravy a marřě pro charouze ... a pod 600-700 to nebude bych řekl ... a za 600 tisíc bych si radši koupil Octavku II s 1.8Turbo ... no nevidim to moc dobře pro tento vůz pokud bude oravdu cena taková jaká bude.
Jediná šance podle mě je aby byl o řád levnějsí než korejec a to by se tento "sporťák" musel prodávat u nás za 300-400 tisíc... spíš 300 aby měl úspěch... Ale mám radost Charouze nemám rád >😁
V USA se za ty peníze dá pořídit už auto o třídu dvě výš, které kvalitou toto auto předčí ve všem.
Tak to se asi prober.
Promin , ale prober se Ty . Asi neznas ceny novych aut ve statech . Nekteri z nas ano a kolega nademnou taky . Ma pravdu za 15 tis. baku se da koupit cela rada novych vozu , muzes se podivat na jakekoliv stranky americkych dealeru a uvidis , cena je pouze orientacni , da se tam smlouvat a to dost . Myslim ze se nemilim kdyz reknu , ze za ty penize muzes mit NOVE - Jetta , Golf , Mazda 3 , Ford Focus , Dodge Caliber , Toyota Corola , Honda Civic a Fit , par kousku od Suzuki , Kia a Hyundai , Chevy Aveo , a ja nevim co jeste . Zalezi samozrejme na vybave . Jo taky Nissan . Treba Mazda CX-7 se da koupit v "zakladu " za nejakych 17 500 . Patrik
Jak už tady přede mnou někdo psal, tak reálná cena bude někde mezi 500 a 600 tis Kč, a to je na takovejhle schit dost. Navíc když Hyundai dělá sice za vyšší cenu lepší a daleko bezpečnější Coupe.
Počkejte za pět let ještě budete prstíčkem hrabat. Japoncům to trvalo 20let než se prosadili, korejcum 10let a číňanum 5let.zdar
Ani jedno si stejně z oněch zemí nepořídím, protože jejich auta a značky nemají charisma a historii a technikou se vždycky nějaká evropská značka i Japoncům vyrovná či je předčí. 😄
Desing jakštakš,kvalita nic moc,bezpečnost radši ani nechci vědět,a cena je podle mě přemrštěná.Čínský auta nejsou tak dobrý,aby mohli stát tolik peněz.
coupé, bude mnohem méně pevnější než támhle sedan BS6.!! Dole můžete vidět jak dopadl v euroNcap. Takže koupi tohoto modelu je vyloženě sebevražda!
A ma aspon jednu hviezdicku v crash testoch?
cele euroNCAP nie je nic ine ako reklamny tah na podporu vlastnej produkcie a ochrana pred cinanmi . . .