Novinky
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ale jinak mi jako daňovému poplatníkovi taky připadá, že se to od devadesátkových Favoritů poněkud přešvihlo na opačnou stranu. Drahé a megaporuchové LR? Proč? Prémiové BMW 540ix? Proč? Superb by nestačil?
Nějak nechápu Vaší potřebu napadat a urážet lidi s jiným názorem než-li je ten Váš.
To že je určitá skupina proti nakupování zbytečně drahých vozů je naprosto v pořádku, protože je zajímá co se děje s jejich daněmi. Co se statistiky týče v ČR máme skutečně nejvíce policistů na milion obyvatel z celé EU. I v západní Evropě spousta policejních okrsků jezdí ve vozech Dacia.
U nás o to policie ani nezakopne, však teprve nedávno se po letech vzdali někteří Octavií a přesedli do mnohem levnějšího modelu Scala.
To že je určitá skupina proti nakupování zbytečně drahých vozů je naprosto v pořádku, protože je zajímá co se děje s jejich daněmi. Co se statistiky týče v ČR máme skutečně nejvíce policistů na milion obyvatel z celé EU. I v západní Evropě spousta policejních okrsků jezdí ve vozech Dacia.
U nás o to policie ani nezakopne, však teprve nedávno se po letech vzdali někteří Octavií a přesedli do mnohem levnějšího modelu Scala.
Ty tendry na BMW jsou s nejvyšší pravděpodobností ukázková korupce. LC bych jim ale osobně nevyčítal. V čem mají jezdit v pohraničí? Normální terénní auto se už pomalu nedá koupit.
Tobě jako (skoro) Pražákovi to asi nepřijde. My celoživotní venkované víme, že všechny novoty a drahoty jsou vždy nejprve v Praze a s odstupem 10 let dorazí na venkov. Za komančů to bylo markantnější, dnes se rozdíly mírně stírají.
Bohužel se v obojím pletete. Jak v těch počtech, tak v těch vozidlech.
Jinak mě počty policistů a v čem jezdí nechává celkem v klidu. Jsem rad, zže e používají moderní techniku. Tu praci by asi většina z nás dělat nechtěla a až je nedejbože budu potřebovat tak budu rád když přispěchaji v něčem použitelným.
Jinak mě počty policistů a v čem jezdí nechává celkem v klidu. Jsem rad, zže e používají moderní techniku. Tu praci by asi většina z nás dělat nechtěla a až je nedejbože budu potřebovat tak budu rád když přispěchaji v něčem použitelným.
nebo rok, co přijde dříve, první je za 8385, druhá 14800, třetá je za 9 952 ,pátá 17 439, 6 jako první....s dph a tak policie to bude mět smluvní bez dph
tohle je nutnost a jsou to vlastně spojené nádoby, podívej se jaký auta jezdila jak oni měli favorita. U motorek je to markantější, ty bmw jsou nejlepší volba co můžou mít, yamahy to byl přešlap a LR taky, co už.
toyoty jsou drahé??? Spočítej si kolik stojí ta scala na určitý počet km. Kdyby policie uvažovala, tak má do města místo scala hybridní toyoty, vezmi si třeba český krumlov a jejich MP-mají C-HR v hybridu a oproti škodovkám jsou na třetinových výdajích.
ani v EU ne nejvíc ale aktuálně se zviditelňující RUSÁK jich má několika NÁSOBNĚ VÍC na hlavu než my :-!
Myslím, že tobě by k bydlení mohl stačit stan nebo sklepní holobyt. Taky bys bydlel a náklady by byly nižší.
kde se každá nula, socka a psychopat může vyblít. Věřím, že to dokonce zachránilo spoustu nevinných životů. Redakce tím že nechává žít tuto diskusní žumpu vlastně páchá na společnosti velké dobro. Nenávistníci k policii, ke státu, ke všemu. Podporovatelé masových vrahů a válečných zločinců. Výkvět. No a teď budeme koukat, kolik se jich dnes chytí.