Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Škoda otevřela vzdělávací centrum za 390 milionů Kč

12 komentářů

Já tam jdu od příštího týdne studovat 😄
...z bran školy budou pochodovat oddaní inženýři v trojstupech, s písní na rtech 😄 😉 PS: Jo, dělám si z toho legraci, ale Škodovce přeji, aby ve své "líhni" nacházela další české automobilové velikány.
to je jasny, ty vozralo, ale platis to
Myslíš, že investice do budoucího vzdělávání vlastních lidí je vyšší než "nakupování" vývoje a práce technických inženýrů? Zkus se nad tím zamyslet trošku dlouhodobě...
Byl jsem tam a musím říct, že je to opravdu velmi povedený projekt, který výborně zapadá do okolní zástavby. Použití starého odsvěceného kostela a prostor kláštera pro knihovny apod. je výborný. Urbanisticky :yes: Myslím, že takový projekt si Mladá Boleslav zaslouží a doufejme, že se postupem času do podobné moderní podoby budou dostávat i další nesoukromé univerzity.
PS: Vychovávat si budoucí inženýry na vlastní škole je velmi dobrý strategický tah. Vždyť jak jinak sbírat spousty nápadů za tak malé peníze? 😉 Od začátku vychovaní lidé vnitrofiremní politice, jak si matička přeje. No není to krása? 😉
kdybi ty fábije rači zlevnili :no:
GTI
😄 :yes:
...budu si pamatovat 😄 😉
GTI
Člověk má být studován... člověk má mít v hlavě. Škoda ukazuje svou strategickou sílu, bravo :yes😒br />
P.S. Pozor však na nohavice... Tohle vám vysvětlí dokonale starý pan Krejcha, co pamatoval na Můstku ještě Knížete... Nohavice se u společenských kalhot musí vpředu zalamovat pouze jednou. Vzadu pak musí spodní část dosahovat k podpatku... jinak to vypadá, jako když sis právě odložil holínky...
Mohl bych požádat autora článku o kontakt???
Děkuji
Tak proč ne,to je dobré skáknout do hospůdky, ale hlavně: každý kdo má pocit,že by Škoda mohla dělat lepší auta,může jít studovat na soukromou či veřejnou část VŠ a pak se zapojit do vývoje,organizování atd.Jsem to ale optimista,že? :-!
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.