Novinky
Zavedení Premium u Idnes mi ušetřilo spoustu času - kam se na netu nedostanu, to nečtu. Takže zde to vidím podobně - zbyde mi více času na normální život. Za mne dobrý...
Dělám to stejně. Přiznávám že jsem si zaplatil Netflix, tam za to alespoň něco dostanu.
Mám snad platit za to, že budu číst články pouze o elektrovehiklech na kterých toho mnoho zajímavého není?
Mám snad platit za to, že budu číst články pouze o elektrovehiklech na kterých toho mnoho zajímavého není?
Ono je na tom nejhorší, že většina dnešního mediálního obsahu jsou žvásty, co si budeme povídat. A zajímavého je jen sem tam něco a na různých serverech. Jak ale na tenhle dementní model předplatného postupně přechází všichni, tak by člověk musel platit všem, aby si občas něco zajímavého přečetl... Mimochodem s těmi filmy je to většinou bohužel podobné. Něco má Netflix, něco Amazon, něco zas HBO. Takže já bych uvítal spíše mikroplatby za konkrétní kusy obsahu, nebo nejlíp nějakou službu, která by to agregovala a umožňovala výběr.
Takhle mám dlouhodobě předplaceného pouze Reportéra, protože to už je jediný pořádný periodikum u nás na delší a nadčasovější reportáže a na ostatní placený obsah kašlu.
Takhle mám dlouhodobě předplaceného pouze Reportéra, protože to už je jediný pořádný periodikum u nás na delší a nadčasovější reportáže a na ostatní placený obsah kašlu.
V elektrice mají guláš úplně, diskuze zaplněná trolly více než seznam. Tohle platit nebudu.
až to přijde, tak to přijde, stejně to nezměníme. A testy, Pánové, nejlepší test je vlastní zadek 😊 a vlastně.. při dnešních cenách aut budou brzo v kurzu maximálně jen testy ojetiny 😞 .
Súhlas. Len s tým vlastným testovaním je to teraz o dosť horšie, v podstate sme sa vrátili tak 20 rokov dozadu, keď získať testovačku bol problém. A dnes je to rovnaké, aj keď z iných dôvodov (COVID, nedostatok čipov, obmedzovanie výroby...), proste autá nie sú a hlavne tie netypické. Napr. prišla im info od miestneho predajcu o možnosti objednania Toyoty GR86. Keď som sa obratom zaujímal o testovačku, bol som pomerne stroho odbitý, že na salón objednané auto bude najskôr o pol roka a aj potom to bude iba výstavný kus, nie na jazdenie.
Takže je síce pravda, že najlepší test je vlastný zadok, ale ako, keď to auto nemám vôbec možnosť vyskúšať?
Tie recenzie sú v podstate jediným prostriedkom, ako získať názor na auto.
Takže je síce pravda, že najlepší test je vlastný zadok, ale ako, keď to auto nemám vôbec možnosť vyskúšať?
Tie recenzie sú v podstate jediným prostriedkom, ako získať názor na auto.
Automobilkám dnes prochází jakákoli zhůvěřilost.
Prodají všechno co vyrobí, i předražené, i s hrůzným chováním k zákazníkovi.
V Mercedesu jsme zjistili, že nemají žádná auta v salónu, pár jich měli venku před salónem. V mrazivém počasí v lednu jsme okukovali auto před salónem.
Všichni všechno zdražili tak masivně, že už se nemusí bát přijít o přízeň zákazníků.
Jejich sen se splnil, nemusí vyrábět masovky, stačí mnohem méně mnohem ziskovějších modelů.
Lidi mají peníze, a když nemají, je tu leasing a úvěry. Takže jim projdou téměř jakékoli ceny.
Prodají všechno co vyrobí, i předražené, i s hrůzným chováním k zákazníkovi.
V Mercedesu jsme zjistili, že nemají žádná auta v salónu, pár jich měli venku před salónem. V mrazivém počasí v lednu jsme okukovali auto před salónem.
Všichni všechno zdražili tak masivně, že už se nemusí bát přijít o přízeň zákazníků.
Jejich sen se splnil, nemusí vyrábět masovky, stačí mnohem méně mnohem ziskovějších modelů.
Lidi mají peníze, a když nemají, je tu leasing a úvěry. Takže jim projdou téměř jakékoli ceny.
Ta cena je úplně mimo. Někomu hráblo. I kdybych o to měl zájem, tak za násobně nižší cenu.
dejte všechny Google Translator články podepsané Mirek Mazal.
je tady dost odborníků, ale nikdo si nevšim, že ty stránky mají stejnou grafiku jak stránky toyoty, budu uvažovat až cena půjde důle, zatím si platím premium na idnes a díky filmům jsem spokojen včetně nějakých titulů, mám aktivován SPEED.
To jste si jako vymysleli hromadné předplatné celého nakladateství za 2 kila? Tak to běžte do háje, pokud tam začnete dávat značnou část obsahu z ACZ.
Aldaa
Příspěvek podléhá schvalování.
Pade měsíčně bych vám klidně dal, za 2 kila si radši zajdu večer na pivo. Vstup na stránky Blesku a podobných plátků, kde jsem nikdy nebyl a ani nikdy nebudu si strčte za klobouk, to mě nezajímá.
Ta cena - předplatné tištěného SM je v akci 13 stovek/rok (bez akce 1650). Elektronický SM je 915 Kč za rok..... ACZ premium 2388 Kč za rok.... KDYBY to tady bylo placeno symbolickou dvackou-pade ještě dejme tomu.... no uvidíme, ale takto fakt za mne ne (a nemusíte mi vysvětlovat, že si za ty dvě kila za měsíc mohu dopřát i hobby magazín, či sport, to mne fakt nezajíma 😁).
Je plán zpoplatnit postupně vše ?
Budou se zpoplatňovat i MACZ a Blogy ?
Bude mít neprémiový člen možnost psát do diskuze pod prémiovými články ?
Všechno dobré jednou končí ....
http😐/cs.wikipedia.org/…zech_News_Center
A celé to řídí paní Šmucmuclerová 😁 To je ta od toho zubaře, kterej je odborník na Kovid a dříve zpovídal ouchylaky v TABU
"To je ta od toho zubaře, kterej je odborník na Kovid a dříve zpovídal ouchylaky v TABU" - odborníků na všechno plodí dnešní doba tisíce :yes😒br />
Pozn.: Takže paní Smuclerová bude kovaná odobornice na placený obsah.
Diskutéři sem chodívali už dříve, jsou to prostě věrní "zákazníci", kteří se tu sdružili. Nevím, kolik jich čte Blesk, ale jsem si jist, že dost tady čte parlamentní listy a aeronet 😁
Já přeci vůbec nepíšu nic o pro X proti ruském názoru, těch témat je za ty roky kvanta...
Příští rok by nás měl čekat přechod na nové CMS a nové přihlašování do diskuzí, které by mělo omezit trolly. Je to ještě hodně daleko, datum spuštění nejisté, až se to bude blížit, určitě s vámi proberu. Aby se nám neopakoval ten velmi nepodařaný facelift diskuzí z pár let dozadu...
Edit jeste dotaz : Premium se tyka clanku SM jen tech s predstihem, nebo vsech ? Tzn nejaky starsi srovnavak co se tu obcas objevil az davno po vydani v SM, bude taky spadat do Premium verze ?
Z textu je patrné, že se platí za články s předstihem, otázkou je, jestli nějaké "staré" nové články vůbec budete publikovat 😁
Mne je to osobně fuk, když bych se měl ověřit přes telefon, tak to rád udělám v rámci lepší platformy, chodím sem dobrovolně.
Silně mi to připomíná chování VAG. Cílem je co nejméně vyrábět a co nejvíce na té nevýrobě vydělat... aneb zde je cílem co nejvíce vydělat na co nejmenším počtu čtenářů za co nejmenšího úsilí... Takto mi to přijde :-!
P.S. reagovať mi ide, ale vložiť samostatný príspevok nie. To už súvisí s predplatným? 8-s
Zalezi ale kolik by to bylo - a to je vetsinou kamen urazu.
Je obtizne tu cenu nejak rozumne nastavit.
Kdyz je vysoka, skoro nikdo to nekoupi a nemusis se ani snazit.
Kdyz je nizka, prodelas, protoze z reklam bys mel vic.
Takze najit nekde ten prusecik nebude nic snadneho.
Ja se obavam, ze model "zaplat a nebudeme te trapit reklamou" je tak vyjimecny proto, ze se to malo kdy rentuje.
- články psané přímo redakcí zůstávají tak jak byly, MACZ i blogy taky
- 2388 není ACZ premium, ale taky Reflex, Blesk atd (ne, nechystám se to kupovat)
- neprémiový člen uvidí prvních pár odstavců prémiového obsahu a bude moci psát do diskusí
Z mého pohledu žádný velký drama... možná by bylo příjemný mít možnost ty Premium články skrýt nebo je mít v nějaké jiné záložce. Ale nepříjemný to je, ke spoustě reklamy a PR teď na stránce bude další "balast".
Jo super, že se můžu podívat do blesku, ale od toho nechodím na ACZ, abych četl blesk. Sorry, ale tohle fakt ne. Až bude premium jen pro ACZ, pak se můžeme zase o něčem bavit, jestli to má cenu nebo ne. Takhle ani náhodou.