Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinka na Auto.cz: Prémiový obsah znamená nejen Svět motorů v předstihu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (54)

Vydavatelský dům Czech News Center spouští i na webu Auto.cz předplatné Premium Plus. Co to pro čtenáře znamená?

Největší výhoda pro čtenáře je jasná – to nejlepší z obsahu tištěných médií budete mít nyní k dispozici na webu v předstihu! Pokud vás tedy v našem případě zajímají auta, k tomu nejlepšímu ze Světa motorů se dostanete ještě před tím, než se časopis objeví v pondělí na stánku.

Světem motorů to však zdaleka nekončí, součástí předplatného bude nejen výše zmíněný motoristický obsah, díky službě Premium Plus se dostanete také do placené sekce dalších titulů z portfolia Czech News Center (Reflex, iSport.cz, Živě.cz, E15.cz nebo Blesk.cz), nebudou chybět ani elektronické verze časopisů na iKiosek.cz.

Předplatné Premium Plus si můžete nyní vyzkoušet za jednu korunu, další měsíc pak služba přijde na 199 Kč. Však se sami mrkněte, co všechno Premium Plus nabízí!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (54)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
19. 4. 2022 19:22
Re: Konec ACZ začal
Za mě je to cesta fakt špatným směrem. Můžu se rozepsat pokud bude zájem. Ale nechápu co má být cílem... Beztak chce korporát větší zisk.

Silně mi to připomíná chování VAG. Cílem je co nejméně vyrábět a co nejvíce na té nevýrobě vydělat... aneb zde je cílem co nejvíce vydělat na co nejmenším počtu čtenářů za co nejmenšího úsilí... Takto mi to přijde :-!
19. 4. 2022 19:17
Re: Za mě dobrý
Ono je na tom nejhorší, že většina dnešního mediálního obsahu jsou žvásty, co si budeme povídat. A zajímavého je jen sem tam něco a na různých serverech. Jak ale na tenhle dementní model předplatného postupně přechází všichni, tak by člověk musel platit všem, aby si občas něco zajímavého přečetl... Mimochodem s těmi filmy je to většinou bohužel podobné. Něco má Netflix, něco Amazon, něco zas HBO. Takže já bych uvítal spíše mikroplatby za konkrétní kusy obsahu, nebo nejlíp nějakou službu, která by to agregovala a umožňovala výběr.

Takhle mám dlouhodobě předplaceného pouze Reportéra, protože to už je jediný pořádný periodikum u nás na delší a nadčasovější reportáže a na ostatní placený obsah kašlu.
19. 4. 2022 19:02
Kdo chce víc, nemá nic...
Pade měsíčně bych vám klidně dal, za 2 kila si radši zajdu večer na pivo. Vstup na stránky Blesku a podobných plátků, kde jsem nikdy nebyl a ani nikdy nebudu si strčte za klobouk, to mě nezajímá.
Avatar - rohYpnol
19. 4. 2022 18:57
Re: Wtf
Typický marketing v tom nejhorším slova smyslu. Snaha vydělat válcuje nabízenou službu jak Rusové Ukrajince... :-O :-( Aneb vnutime čtenáři co nejvíc i když to nechce a pak dáme jakože supr výhodnou cenu...
No, řítí se to tu do záhuby :-!
Avatar - twistedTSD
19. 4. 2022 18:22
Wtf
To jste si jako vymysleli hromadné předplatné celého nakladateství za 2 kila? Tak to běžte do háje, pokud tam začnete dávat značnou část obsahu z ACZ.