Novinky
Český trh v únoru 2010: Stuttgart vrací úder v luxusní třídě, prodávala se jen německá auta
68 komentářů
0
prečo sú tam fotky pred faceliftom?nové svetlá sú oveľa krajšie
Tohle sice není třída ve které bych plánoval koupit auto (když prémii, tak raděj spíš o třídu níž), ale v konkurenci eSklasy, nové A8 i Panamery, bych osobně 7ičku nezvolil...
komu se může líbit nová A8.. nechápu
Jednak je to otázka "individuálního vkusu" a potom taky ne pro každého, je při výběru auta (v této třídě), dojem z jeho vzhledu,
to nejpodstatnější hledisko vůbec...
to nejpodstatnější hledisko vůbec...
určitě to není nejpodstatnější hledisko, ale už ten drobný kamínek na miskách vah. A co se týče vzhledu je, alespoň pro mně, tím největším outsiderem ve třídě.
Pokud vezmu i vzhled a možnosti interiéru, pak pro mě vyloženě outsiderem není..., právě vedle těch tří konkurentů (které jsme jmenoval) mi relativně "nejslabší" připadá 7čka, v žádné jednotlivé disciplíně není lepší než tito její jednotliví konkurenti...
P.S. Ale co se týče samotné jízdy, možná že srovnávací testy lžou, takže klidně ještě pár dní počkám na první praktickou jízdu s novou A8...
P.S. Ale co se týče samotné jízdy, možná že srovnávací testy lžou, takže klidně ještě pár dní počkám na první praktickou jízdu s novou A8...
jsi prostě divný >😒] 😉 :yes:
Divný jsem rozhodně a optikou zdejších diskusí zvlášť...
Tady je jakákoli (i dílčí) "kritika" značek BMW, nebo Subaru dost nepopulární, stejně jako nekritika všeho koncernového, pro mě je ale momentálně BMW lídrem vyšší střední třídy, té luxusní nikoli...
😉 😄
Tady je jakákoli (i dílčí) "kritika" značek BMW, nebo Subaru dost nepopulární, stejně jako nekritika všeho koncernového, pro mě je ale momentálně BMW lídrem vyšší střední třídy, té luxusní nikoli...
😉 😄
Novou A8 jsem nejel (pochopitelně), ale S-Klasse a BMW řady 7 ano a u mě by naopak vrtule zvítězila 😉 . A kritika BMW? Ježíš proč ne. Po svezení s X3 jsem byl rozladěnej jako barový piáno. Po všech testech jsem očekával něco super ovladatelnýho s horším interiérem, ale našel jsem uskákanou naklánějící se kozu s příšerným vnitřkem 😉 . Rozdělme kritiku na dejme tomu subjektivně oprávněnou a kritiku pro kritiku samotnou 😉
To jste všichni od Hradce po Moskvu 😉
A úplně nejdůležitější jsou zase "přivandrovalí pražáčci"... :😉 8-s
>😁
>😁
Ty jedeš chlape! :-! 😉
Máš pravdu, budu se muset držet trochu zpátky, už jsem "přeskočil" dokonce i Tatru, který tu píše víc jak o rok dýl... 8-s :😉 >😒]
to jsou prostě ti nezaměstnaní .. robit se jim nechce, ale kdákat na netu, to jooo >😒]
Právě jsi získal nové zaměstnání. Budeš figurant selky ve skanzenu! >😁
to beru! kolik je nástupní? >😁
Neptej se kolik je nástupní, ale v kolik je nástup..., uvědom si,
že dnes čeká na každé pracovní místo dalších cca 20 uchazečů... 8-s
>😒]
že dnes čeká na každé pracovní místo dalších cca 20 uchazečů... 8-s
>😒]
tak dobře😒br />
jaký je nástupní a v kolik je nástup? >😁
Tak "nástupní" režim je velmi přísný a nástup je nejpozději ve 3:59 (AM) na hlavní bráně... 😲 >😒]
na hlavní bráně...vždyť tam ani neuměl uplatnit vstupenku... >😁 a vy hned na něj s takovou funkcí v můzeu >😒]
Co tam zas vyváděl 8-s ?
Asi jediné muzeum kde bych ho neměl strach pustit je v Kopřivnici...
>😒]
Asi jediné muzeum kde bych ho neměl strach pustit je v Kopřivnici...
>😒]
nějakej chytrej.. kdo nevěděl jak zaparkovat? Já snad?😁
>😒] >😁
No, to byl sraz z auto.cz jak vidle...všichni na něj přišli pěšky...
Kdybych se vyznal v Ově jako vy Rově tam tam potřebuju pokaždé průvodce... >😒]
No, to byl sraz z auto.cz jak vidle...všichni na něj přišli pěšky...
Kdybych se vyznal v Ově jako vy Rově tam tam potřebuju pokaždé průvodce... >😒]
jsem nechtěl machrovat,že mám lepší káru než ty 😉 >😒]
Vy jste zabloudili? V takové vísce jako je Skanzen city? >😒] >😁 To já suvereně zaparkoval před barem, vešel dovnitř, řekl, zavolejte mi šéfa a už jsem měl specialitu podniku na stole >😒] >😁
No jo, tady hrajou machry a přitom to jsou to motorističtí amatéři...
:😉 8-s >😁
:😉 8-s >😁
To víš, tady hraje každý machra a nakonec jsou rádi, když za rok najedou 5000 km (v MHD) >😒] >😁
Přitom k tobě je tak dobré trefení. 😄
Přitom k tobě je tak dobré trefení. 😄
My jsme byli v Rožnově už ve dvanáct, takže jsme první udělali kulturní osvětu 😉
Doufám, že jste se nepokoušeli udělat kulturní osvětu zaměstnancům skansenu... 8-s :😉 >😁
tak pochopitelně, že ano >😁
Tak to potom vysvětluje zprávu v místním tisku o dvou týpcích (údajně z Kazachstánu), kteří se v sobotu na hlavní pokladně skansenu vydávali za potomky Cyrila a Metoděje a domáhali se proto vsutpu zdarma do všech prostor muzea... 8-s :😉 >😁
To je možný, ale já nejsem z Prahy
Dyť právě přesně proto jsem napsal "přivandrovalí..." 😉 >😁
Pořád je to kravina, já ani nebydlím v Praze, tak co mám dělat, ty ostravaku? >😁
Těžko říct co bych kupoval v této třídě, kdybych na to měl, ale S klasa je pro mě jednoznačný král. Nádherné auto. Působí na mě neobyčejně svěže a přitom majestátně.
a inak vyssia stredna trieda nebude?
zaujima ma suboj Ecka a 5ky - akosi ste jednu triedu aut zabudli
zaujima ma suboj Ecka a 5ky - akosi ste jednu triedu aut zabudli
[odkaz]
Jaguar XJ je už ve výběhu, takže každej potencionální zájemce čeká na novou generaci. Lexusu LS se už zelený mozky nabažily do sytosti, Cadillac STS je auto, který evropana nezajímá a můj favorit v týhle třídě - Quattroporte - bylo vždycky jen malosériovkou pro pár vyvolených, kteří mají kromě peněz i vkus.