Novinky
traveldrive
5
Možno to tam včera ešte nebolo, na slovenských stránkach v túto chvíľu ešte nie je.
Přejít do diskuze
Mne sa Mulťák nikdy nepáčil (nespochybňujem ale jeho kvality a univerzálnosť) a až raz príde doba na výmenu Proace tak kľudne by som išiel do Starie.
Exterior :yes:
Palubovka,stredovy panel a hlavne volant :no:
Snad vznikne aj dvojca od Kii,kde ratam,ze by bol krajsi interier co sa tyka palubovky.
Palubovka,stredovy panel a hlavne volant :no:
Snad vznikne aj dvojca od Kii,kde ratam,ze by bol krajsi interier co sa tyka palubovky.
Lze tu 3. řadu sedadel vyjmout? Níkde jsem to nenašel. Proč ji tam mít, když povezu jen dvě děti...
Tak nevím proč se auto.cz ohání korejskými cenami, když se dá objednat i v Česku 😋
https😐/www.hyundai.com/…dely/staria.html
Hmmm… Teda ve standardní a Luxury verzi, speciálky zatím ne (Camper 4/11)…
https😐/www.hyundai.com/…dely/staria.html
Hmmm… Teda ve standardní a Luxury verzi, speciálky zatím ne (Camper 4/11)…
Jo, najprv to bol šok a odmietanie, ale čím dlhšie sa na to pozerám, tým viac tomu dochádzam na chuť a u sa mi to páči. Konečne nejaké MPV/ osobná dodávka, ktorá nevyzerá ako obyčajná krabica a popri Starii vyzerajú ostatné osobné dodávky ako nudné autá z minulého storočia.
Běžným uživatelským způsobem se nedá, ale nožní i zádová opora sedaček lze sklopit, takže řadu můžete buď zcvrknout do délkově kompaktnější polohy (ala Honda) a přisunout k řadě před ní, nebo složit do výškově kompaktnější polohy (při takovém sklopení vícero řad jde udělat jakoby letiště).
No jo, není, stejně jako camper verze. Nicméně základní cena a Luxury tam je, tak by se to dalo odvodit podle cen základních verzí 😉
100% to nevim, ale zatim vsechna fota co jsem videl. tak u lavice ve druhe rade, bylo to prostredni sedadlo znatelne uzsi nez ta krajni....
a jak uz jsem psal, nebranil bych se vymene za Vecko. Jenze, pokud to tedy neni nekde ve volitelne vybave, nemit moznost tri stejne plnohodnotnych sedadel ve druhe rade/lavici, je tedy u takovehoto auta obrovska chyba ( z meho pohledu).