Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Staria se představuje také jako luxusní limuzína s vysokou střechou

17 komentářů

traveldrive
Možno to tam včera ešte nebolo, na slovenských stránkach v túto chvíľu ešte nie je.
_Karel_
Možná proto, že v ceníku verze Lounge limousine není?
traveldrive
Nikdy by som nepovedal, že niečo také napíšeš.
speedfred
Mne sa Mulťák nikdy nepáčil (nespochybňujem ale jeho kvality a univerzálnosť) a až raz príde doba na výmenu Proace tak kľudne by som išiel do Starie.
evocolt
Exterior :yes:
Palubovka,stredovy panel a hlavne volant :no:
Snad vznikne aj dvojca od Kii,kde ratam,ze by bol krajsi interier co sa tyka palubovky.
Emel
Já to mám nějak asi jako u SantaFéčka - je to nezvyklý, ale celkem se mi to líbí.
KANKUNEN
ale design je takový, že nový Multi vypadá už 20 let starý.
panca77
Lze tu 3. řadu sedadel vyjmout? Níkde jsem to nenašel. Proč ji tam mít, když povezu jen dvě děti...
ericn
Tak nevím proč se auto.cz ohání korejskými cenami, když se dá objednat i v Česku 😋

https😐/www.hyundai.com/…dely/staria.html

Hmmm… Teda ve standardní a Luxury verzi, speciálky zatím ne (Camper 4/11)…
iudex
Jo, najprv to bol šok a odmietanie, ale čím dlhšie sa na to pozerám, tým viac tomu dochádzam na chuť a u sa mi to páči. Konečne nejaké MPV/ osobná dodávka, ktorá nevyzerá ako obyčajná krabica a popri Starii vyzerajú ostatné osobné dodávky ako nudné autá z minulého storočia.
Doupik
Běžným uživatelským způsobem se nedá, ale nožní i zádová opora sedaček lze sklopit, takže řadu můžete buď zcvrknout do délkově kompaktnější polohy (ala Honda) a přisunout k řadě před ní, nebo složit do výškově kompaktnější polohy (při takovém sklopení vícero řad jde udělat jakoby letiště).
ericn
No jo, není, stejně jako camper verze. Nicméně základní cena a Luxury tam je, tak by se to dalo odvodit podle cen základních verzí 😉
silversurfer
100% to nevim, ale zatim vsechna fota co jsem videl. tak u lavice ve druhe rade, bylo to prostredni sedadlo znatelne uzsi nez ta krajni....
Martin Nágl
Příspěvek podléhá schvalování.
Dinar
Mám to podobně.
silversurfer
a jak uz jsem psal, nebranil bych se vymene za Vecko. Jenze, pokud to tedy neni nekde ve volitelne vybave, nemit moznost tri stejne plnohodnotnych sedadel ve druhe rade/lavici, je tedy u takovehoto auta obrovska chyba ( z meho pohledu).
KANKUNEN
To neumí? To je základ. 2😁😁 na Moravu 2:2:2 na lyže.