Ekonomika
Navtech
0
Tak to je mi líto. Nikdy jsem o vás neslyšel, ale jinak bych si něco koupil. Fakt nekecám...
white label
0
Nápodobně... 😲 😉
Subaru.in
0
Obi je dost rozsirene s podobne prekryvajicim zbozim, ale jedno je jasne Halfords ma temer monopol v UK a pri tak silne konkurenci proste neni sance na uspech v CR a nejakou nesmyslnou e😜anzi. CR o nic neprisla!
Tam se krásně nakupovaly spotřebáky typu stěračů, nemrznoucí směsi, koberečky atd...mají to levné, dostal sem dárek (nějaká vodička na skla), k tomu ochotný personál...škoda že jdou pryč
Tak musíš do Elitu, nebo Mototechny 😉
já taky stihnul Halfords, vzal jsem jednu H7, ale dárek jsem nefasoval 😒 >😒]
bylo to tuším od 300 Kč nahoru, malá pozornost podniku. Třeba jsi neměl štěstí... 😐
Firma, která s ani neobtěžovala otevřít prodejnu v Brně nemá právo na život.... 😉
ze odchadzaju (na Slovensko ani nedorazili).
A zase ked vidim ich sortiment, tak je zvlastne, ze nikto z domacich taketo obchody neprevadzkuje, niektore veci su tam pekne predrazene.
A zase ked vidim ich sortiment, tak je zvlastne, ze nikto z domacich taketo obchody neprevadzkuje, niektore veci su tam pekne predrazene.
No to je dost že to pochopil,Nevím jak spotřební zboží ale pneu předražený,radia-navigace předražený,oleje drahý byl jsem tam dvakrát /Plzeň/ a pokaždý jsem si radši nakoupil v Německu.
Nechalo to na mě dojem že tam vzal kde co sehnal "skorozdarma" co je na západě výprodej to chtěl tady dobře prodat,když jsem kupoval Alukola a chtěl jsem 9x17 tak na mě koukal prodejce jak teta,absolutní neznalci co se tváří jako profíci!
Nechalo to na mě dojem že tam vzal kde co sehnal "skorozdarma" co je na západě výprodej to chtěl tady dobře prodat,když jsem kupoval Alukola a chtěl jsem 9x17 tak na mě koukal prodejce jak teta,absolutní neznalci co se tváří jako profíci!
Řekl jsem, že už tam nikdy nevkročím, a jak se zdá, asi se mi to vyplní. Můžou za to dva deb.l.vé v jejich čestlické prodejně.
Nedávno jsem píchnul a všiml si toho v Čestlicích u čerpací stanice. Vyměnil jsem za rezervu, která ale byla letní, takže jsem potřeboval co nejrychlejší opravu. Sice byla neděle dopoledne, ale servis mají nonstop. Tak jsem tam přišel s prosbou, že bych chtěl jen tu gumu opravit, mám ji odmontovanou, takže je to otázka jen několika minut.
Chlapíkovi v prodejně se do toho evidentně nechtělo. Tak skočil dozadu za nějakým mechanikem, pak se vrátil s tím, že on je prý nervózní, že tam má ještě jedno auto a pak jde na oběd. Co je mi jako zákazníkovi do toho?
Zeptal jsem se tedy, jestli mi můžou zjistit, jestli by mi ji vyměnili aspoň na pobočce v Letňanech. Prý ať si tam zavolám sám ze svého mobilního telefonu. Docela kvalitní drzost.
Nakonec z něj vypadlo, ať přijedu zítra ráno.
Taky jsem přijel, ale do pořádného pneuservisu s kvalitními zaměstnanci (takže v žádném případě ne do halfords). Tam byli ochotní a po pár minutách jsem měl kolo opravené (a vyměněné).
Takže mě rozhodně nemrzí, že odsud halfords zmizí.
Nedávno jsem píchnul a všiml si toho v Čestlicích u čerpací stanice. Vyměnil jsem za rezervu, která ale byla letní, takže jsem potřeboval co nejrychlejší opravu. Sice byla neděle dopoledne, ale servis mají nonstop. Tak jsem tam přišel s prosbou, že bych chtěl jen tu gumu opravit, mám ji odmontovanou, takže je to otázka jen několika minut.
Chlapíkovi v prodejně se do toho evidentně nechtělo. Tak skočil dozadu za nějakým mechanikem, pak se vrátil s tím, že on je prý nervózní, že tam má ještě jedno auto a pak jde na oběd. Co je mi jako zákazníkovi do toho?
Zeptal jsem se tedy, jestli mi můžou zjistit, jestli by mi ji vyměnili aspoň na pobočce v Letňanech. Prý ať si tam zavolám sám ze svého mobilního telefonu. Docela kvalitní drzost.
Nakonec z něj vypadlo, ať přijedu zítra ráno.
Taky jsem přijel, ale do pořádného pneuservisu s kvalitními zaměstnanci (takže v žádném případě ne do halfords). Tam byli ochotní a po pár minutách jsem měl kolo opravené (a vyměněné).
Takže mě rozhodně nemrzí, že odsud halfords zmizí.
Mě to se.e z důvodu, že po nich zbyde další, zcela zbytečně zastavěná plocha. Stačí jak velká plocha zmizela pod OCLkem a ted tam vedle bude volnej barák. Postaví taky někdo zeleň, prostě obyčejnej park?
V tomhle obchodu jsem nakupoval rád, moc se u nás teda neohřáli. Nechápu, jak mohli být ztrátový, když měli širokou nabídku kvalitního zboží. Co vstoupili na náš trh, tak jsem autokosmetiku kupoval jen tam! Halfords mi bude na českym trhu každopádně dost chybět...😡
Třeba díky odvodům a platům za zaměstnance, cenám energií, nebo špatnýmu marketingu. Bez auto.cz a týhle informaci bych ani nevěděl, že existujou. Přiznám se, že když chci koupit stěrače, gumy, nebo podobnou blbost, tak projíždím net ze všech stran. Nikdy jsem na ně nenarazil.
Bum, co jsem se to vcera dozvedel? Velka skoda. Jo byl jsem u zrodu autoservisu v kazde prodejne halfords. Myslim byl to fakt dobry napad, ze mate kam pristavit svoje auto k bezne prohlidce, oprave, vymeme oleje atd. 7dni v tydnu s oteverici dobou do 20. Napad moc dobrej, jen se neujal, asi proc? To se klidne zeptejte....