Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Avenger na českém trhu od 659.000,-Kč

29 komentářů

CountachSV
zezadu to s nadsázkou vyúadá jako zbrutalizovaná verze Vectry C sedan 😃)... no jinak si myslim, že to se tu moc neuchytí
Vectra je z koncernu GM, ne Chrysler.
CountachSV
já nemluvil o tom, ODKUD to auto je... nebo jo?
Exterier je zajimavej a vypada dost muscle, ALE ALE vnitrek bude na 1000% zase tezce nekvalitni a odflaknutej, do auta nacpou agromotor 2,0tdi a celek je totalne neharmonicky... njn myslim ze dodge a cadilac tyhle krece v evrope prejdou a stahnou se zase tam kde jim tahle nekvalita projde do USA
skejpa
vypada muscle ale motory moc muscle nejsou >😁
V usa se to prodává s motory 2,4 173k a 3,5 235k. Když se podíváš na web Dodge.com zjistíš, že tím nabídka automobilky začíná. Tedy ne muscle car, ale něco jako Fabia HTP pro studenty... 😉 A to se vyplatí! >😁
mně to přijde nudný už zvenku, podobně jako Charger a Caliber (a narozdíl od Challengeru, samozřejmě 😊
a když jsem viděl, jak má zfušovanej interiér ten Caliber, možná by měl Dodge ještě nějakou dobu počkat za mořem a trochu na sobě zapracovat (opět se toto netýká Challengeru)
koukal jsem na něj v autosalonu chrysler/dodge a docela mě zklamal...na fotkách vypadá líp ;-\
Chtěl bych vidět toho hlupáka,který by si ten americký šmejd koupil >😁 >😁 >😁 I když,je fakt,že v tomto státě je blbců dost 😒
Na to, že jsi auto neviděl, natož s ním jel, máš úsudek lépe odsudek) skutečně dosti odvážný. 😲 >😒]
Myslíte, že je normální aby převoz přes Atlantik stál půlku tohoto auta, jak jinak si vysvětlit ten rozdíl v ceně za mořem a tady, navíc když se dolar stále více propadá. Představte si až bude po několika dalších letech GB ml. vlády v USA kurs 1:1 a toto auto bude stát 18.000,- Kč, viz www.dodge.com.
normální je nabízet výrobek nebo produkt za jakoukoli cenu
Myslím že je normální to auto v Evropě prodávat s DPH ( v americe nikoli). Myslím že uživit dealera z prodeje pár kousků za rok je dost těžký, a tak ty marže musí být oněco větsí v porovnání s Amerikou. Mylsim že homolgace pro Evropu něco stála a musí se rozpočítat na poměrně malej počet aut. Myslím že i ten převoz přes oceán něco stojí.

Myslím, že jsi se při psaní svého příspěvku nezamyslel... 8-s
prekladys
souhlas, spíš se ptám, zdali je normální dovozce. nabízet totiž auto v kvalitě srovnatelné s předchozí generací kia magentis za cenu o polovinu vyšší je skutečně odvaha. otázka zní: proč tohle auto vlastně vůbec kupovat?
kvůli ceně? vzhledu? motoru? odpudivým plastům v interiéru? image? kdo mi poradí...?
Andy
Na druhou stranu, kdyz se chces prosadit na novem trhu, nesmis pocitat s tim, ze na kazdym aute vydelas balik.
zajamvý ..... ale už se těším jak v testech bude vytýkáno že to nemá měkčené plasty na palubce protože evropani jsou perverzní a během jízdy furt šahaj na palubku jak to maj měkké >😁
plne s tebou souhlasim...americani delaj pekna a prakticka auta...na coz evropani jen tak neprijdou..
a podle JDPower na to nechce přijít ani více než polovina Američanů, při koupi nového auta totiž o US produkci _VŮBEC NEUVAŽUJÍ_
lancer24
američanom je to proste jedno,lebo nemaju vkus im stači obyčajny chutný hamburger namiesto nejakej europskej špeciality...tak to je aj sa autami USA proste nepotrebuje dobru kvalitu,lebo to nevedia oceniť a ty čo to oceniť vedia kupia čosi europske,alebo azijske
Jel jsem v GM Tahoe a na tachometru to melo natoceno 250 000 mil!! Krome vyneny alternatoru se na aute v podstate nikdy nic nepokazilo. Takze ja si du dat burgra a zapiju to kolou, tobe doporucuju dat si par facek :-!
:yes: :yes:
Mal som Chevrolet Impala. Mal najazdenych 60000 mil... a prestal jazdit. Napriek pravidelnemu znackovemu servisu a dobrej starostlivosti.
Interier stal za fajku dymu, podvozok tiez. Zralo to tolko ako Avia, pohodlne to bolo tiez rovnako...
Takze sa len pekne prefackaj a kup si radsej Volgu, tie maju zarucenych 350000km do GO >😁
"v testech bude vytýkáno že to nemá měkčené plasty na palubce protože evropani jsou perverzní a během jízdy furt šahaj na palubku jak to maj měkké" No ty vo.le tos mě pobavil u žádnýho příspěvku jsem se takhle nepobavil... svatá prava 😄
Cena je srovnatelná s Oktávkou a vzhled je originální. Svoje zákazníky to zcela určitě najde. (Oktávka opravdu stojí klidně 1 mil - pusťte si konfigurátor na webu Škodovky).
aspon sa to nepodoba ako tie nemecke auta!!!!!!!!!!!vyzera svalnato........
docela jsem na to cekal - meli s tim prijit uz v cervnu 😃) motorove spatne, meli tezit z povesti dodge - RAM, viper a pridat aspon jeden "americky" motor kdyz kvuli nicemu tak kvuli image! a cena je opravdu vysoko, kdyz jsem prepocitaval cenu na Slovensku (CR/CR vs Caliber) melo to zacinat na 599tis - cesky dovozce opet nezklamal
Je to drahé. Ve srovnání s cenou v USA. Počítal jsem si cenu Dodge Nitro, v USA to vyjde plně naložený na 31 tisíc dolarů. To je při dnešním kurzu asi 620 tisíc, plus daňe atd. by to mělo stát řekněme 800 a ne milion sto. To samé platí o Avengeru, za tuhle cenu je to moc. Mělo by to stát od 399, pak by se poměrně snadno daly omluvit nějaké ty nedostatky typu neměkčené plasty nebo svérázné zpracování. A konečně měl jsem několik let jeep Cherokee 4.0 a bylo to naprosto geniální auto, při svém věku (15 let) už nějaká ta drobnost nefungovala (tempomat, klima...) ale to auto pořád, kdykoliv a za jakýchkoli okolností vždycky naskočilo a jelo. A to je rozdíl proti evropské produkci, kdy stačí prkotina a už to nejede. Měkčené plasty anebo na milimetr přesné spáry mi v tomhle autě nikdy nechyběly. A než o tom někdo začne, spotřeba mezi 13 - 16 litry mi vzhldem k objemu motoru přijde OK, v Evropě si tolik chroupnou i menší.
Tak túto káru sledujem už velmi dlho,odkedy som videl pvý koncept. Je to moja srdcovka,najkrajší sedan aký som v poslednej dobe videl. Exteriér je super,trochu pripomína Musclecars a to sa mi na nom páči,interiér /kedže sa tiež neukájam mäkkosťou plastov ako úchyl/ taktiež. Chcelo by to ešte jeden silný motor v ponuke 4.0 Spolu so Sebringom a BLS je v mojej top 3. Už sa mi hnusia všetky tie 407,Vectra,A4 :no: ...
Go Dodge Go
Anonym
to má turbotraktor od VW, to je sen čecháčků.....
No je škoda že se nenabízí V6 2,7