Novinky
0
Souhlasim s prvnim článkem..., ale radši mám muscle......... třeba charger 1968, nebo eleanor............ 😉
Přejít do diskuze
Tak tohle je hodně, hodně moc.... nádherný, miluju tuning porschat, a GT2 997 je moc pěkná, hrajete někdo NFS pro street?
....ještě chybí plexi kryt přes SPZ, skrz který nejde SPZ vyfotit ani natočit na vídeo (na snímku je jen bílá plocha😊 a rušička radarů s rozptylem 100m placatých ....... =)) a to protože už i v Německu se ruší dálnice s neomezenou rychlostí...
Porsche 911 - klenot mezi automobily, který rozpunpuje moje srdce, kdykoliv ho potkám..
No a řekněte sami, kdo by odolal ladným, krásně zaobleným křivkám zadních partii, já ne!! Neodolatelně rychlosti chtivá potvůrka, která z každého pohledu vypadá úchvatně..Při čtení článku, si musím položit otázku, proč vůbec někdo cití potřebu "tunit" něco tak dokonalého a povedeného...
No a řekněte sami, kdo by odolal ladným, krásně zaobleným křivkám zadních partii, já ne!! Neodolatelně rychlosti chtivá potvůrka, která z každého pohledu vypadá úchvatně..Při čtení článku, si musím položit otázku, proč vůbec někdo cití potřebu "tunit" něco tak dokonalého a povedeného...
Tak to se jim vazne moc nepovedlo. Vetsinou tohle rikam jenom o domacim tuningu, ale je to opravdu "zprasene" GT2. Mozna kdyby v nem jezdil panacek Michelin... 😄
Des, fakt hruza... Me to po designove strance pripada jako o min 10let starsi auto 8-s ...nepochybuju o jizdnich vlastnostech, ale ja jako prizvnivce tuning musim uznat-zlata seriova GT2 :no: