Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Yamaha a nové barvy motocyklů pro rok 2008

7 komentářů

BikerArny
Ta YZF R125 vypadá fakt dobře, jako by silnějším sestřičkám z oka vypadla 😄 jinak ta červeno-bílá R1 :yes: bral bych ji všema deseti.
R125 je docela našlápnutý stroj pro mladé, začínající jezdce... Design velké motorky a hlavně podobnost s mamkou(R1) a starším bráchou (R6) je nepřehlédnutelná. Ještě by ji mohli udělat v barvách FIAT Yamahy, určitě by pak vzrostla prodávanost, jako u Aprilie RS125 Spains No.1 replika... :yes:
Avatar - Roman Daněk (Autofun.cz)
Roman Daněk (Autofun.cz)
Jako repliku Rossiho M1 v barvách Yamaha-Fiat je už udělán skútr Aerox [odkaz]
😉 😄
yamahy se priznam moc nemusim ale tohle sou skvely motorky a ty parametry!ta aprilka je naprosto skvela no kamos ji ma a je to vazne delo.....ale mam zajmavejsi moto-Blata 125motard...novej ceskej bike.....nadhera
Znám... o tom se mluví už dlouho, ale mám takové neblahé tušení, že to Blata kvůli finančním problémům nikdy nedá do sériové výroby :no: ;-\
no co sem o tom cet a v nedavnym rozhovoru s panem blatou pudde do vyroby v breznu prej uz delaj v blansku na to masiny.....tak nevim no
zajimalo by me kolikpak to bude stat, kdyz to ma byt konkurent cbrka ktery stoji neco malo pod 90k