Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Walz Hardcore / Novitec Rosso F430 Tu Nero: limitovaná krása v černém

18 komentářů

Dragon.001
Takhle prznit Ferrari! 😢 Originál je vždy jen jeden, je to umělecké dílo. Dokonalý šperk a každá jiná než tovární úprava je fakt humus.

To je jako by někdo přemaloval Monnu Lisu na Emo, protože se to teď nosí :no:
si fasos... ferrari ma kazdy druhy typek co ma prachy a niekto sa chce odlisit tak si kupi TU NERO...
toto je jedini tunning ktory by som si na to dal ... ned
mr.modena
kdyby jsi ho viděl na živo, mluvil by jsi jinak a ještě u něho stála fešná hosteska 😄 . Matnej lak taky moc nemusím, ale naživo vypadá opravdu dobře - foto: [odkaz] .
tudydudy
...Ferrari by to jeste uslo,ale ta motorka.Ta zadni guma,to je sjeta guma z traktoru ze? :no:
Zatím je to teda nejhekčí tuning F430, co jsem kdy viděla. Motorka mě nebere, ale to Fko chci 😄
:yes:
:no: :no:
skejpa
je videt ze tu nekdo ma smysl pro humor. ted vazne. to Fko je nadherny...
Nádherní krasavci! :yes:
Kdybych to potkal na silnici, tak by se mi asi podlomila kolena... :yes: :yes: :yes: 😄
Nadherne auto :-! :-! :-! prist s tym vecer za umeleho osvetlenia na rusnu ulicu ...tak sa od hanby rozsypu faveckam tlmice a padnu na podvozok >😁 >😁
No, co se dá od prostoduchého slovenského roba čekat, že?
:yes: :yes:
blare
... :yes:
děte do * na uaza nemá nic
Jsem sice zarytý fanoušek Ferrari, ale zrovna výtvory firmy Novitec jsem vždycky uznával a tento není vyjímka. Jenom mi vrtá hlavou, proč F430 nedali keramické brzdy??
To je nadhera. Najkrajší tuning na F430 čo som kedy videl, ak nie najkrajší úplne oproti všetkym autám (môj názor). Keby som ho videl na ulici tak ústa zavriem možno až další týždeň. Krása...už samotné Ferrari Fko je nadhera a toto je len čerešnička na torte. Nemal som tu možnosť zatiaľ ho vidieť na živo, ale mám ho na pozadí. A je to to najkrajšie čo som kedy na pozadi na pocitaci mal, vlastne okrem Katie Price .. ale to sa nepocita 😉