Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: První svezení s Kiou Niro: Vyzkoušeli jsme všechny motorizace příjemného crossoveru

Svezli jsme se s druhou generací elektrifikovaného crossoveru Kia Niro. Vyzkoušeli jsme všechny tři motorizace – hybridní, plug-in hybridní i plně elektrickou.
Zpět na článek
11. 7. 2022 08:34
Poznámka k kabelům
Chápu, že u auta zapůjčeného na test nelze/není praktické nic z auta vyndávat. Smart má v kufříku pouzdro na kabel, který se pomocí suchého zipu a karabinek zajistí, aby necestoval (je vidět na fotce č. 14 v recenzi na mojeauto). Místo v tomto pouzdře je pouze pro kabel pro wallbox/veřejnou dobíjecí stanici. Druhý kabel pro domácí nabíjení (230 V normální zásuvka) je poměrně náročný na místo a těžký, ale ten v autě nevozím.
11. 7. 2022 10:30
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Lepší být hovado, než nerozumět textu. Psal jsem kde, že bych něco zakazoval? Je moje výsostné právo s něčím nesouhlasit a něco kritizovat. Takže varianta A - nerozumíš, varianta B - to bolševické howado jsi ty. Škoda, že když chci reagovat na hovado, tak jediná cesta je snížit se na jeho úroveň.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 08:28
Drncák do Lidlu
... vzhled současných Kia se mi líbí. NaživoEV6 vypadá dobře, interiér moc povedený. Tohle vypadá taky dobře, KIA umí.
Plusy: design, dojezd /snad/ - beru to jako městskou součást nákupní tašky, plus sem tam výlet za město. Takže dojezd v pohodě. Snad to nebude mít tak odporný bzučák jako Hyundai.
Jízdu hodnotit neumím, nejel jsem v tom. Ale vzhledem k zaměření spotřebiče není třeba hledat finesy, od toho jsou jiní.
Minusy: ty hnusné dveře. Jeden odporný hnusný kus laciného něčeho, stejně jako Tesla.
a pak cena... až tenhle spotřebič bude za 500, tak ok. Ne, že bych si ho koupil, ale to bude znamenat, že i jiné spotřebiče budou mít akceptovatelnou cenu.

Viděno optikou spotřebiče pro účely přemístění je to výborná volba - až na tu cenu.
Viděno optikou automobilu je to jen další kompromis mezi vším. ... cena strašná.

Děkuji za jakýkoliv palec, i ten dolů, ty mi dělají největší radost. :-)
11. 7. 2022 10:18
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Kdyby jezdily po silnicích jen SUV, které jejich majitel opravdu VYUŽIJE jako SUV, tak by jich nemohlo jezdit tolik. 90 procent SUV, které potkám, mají ÚČEL v tom, že vizuálně prodlužují pohlavní úd řidiče, případně více vystavují na odiv pipinku, která to řídí.
11. 7. 2022 09:59
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Proč ti připadá normální 2 tunové SUV, které veze jednu slepici za volantem na wellness? Mě by se zdálo výhodnější, kdyby se ušetřilo místo a PHM.
11. 7. 2022 09:32
Různí troubové si kupují různá auta
Čím větší dement, tím víc SUV, takže jich brzy uvidíme spousty.
Úplně nejlepší jsou ty slípky v těch nejvějších SUV. To potom PWR a rychle pryč z dostřelu.
11. 7. 2022 14:24
Re: Různí troubové si kupují různá auta
o kus výš píšeš, že s takovými uživateli SUV máš taky problém. sereš si do huby často?
11. 7. 2022 16:42
Re: Různí troubové si kupují různá auta
v hlavě to mám nastaveno pro stejná pravidla pro všechny, a pokud z toho slevit, potom zásadně směrem k těm nejméně majetným, protože privilegovat bohaté, to je vskutku geniální počin.
bylo mi tuším 15 let, když došlo k sametové revoluci, jestli bych do strany byl býval šel nebo ne, už dnes nezjistím, ale nestalo se tak. takže ty oslovení soudruhu co ses naučil za svejch časů - hádám, že jsi o něco starší kousek - si nech pro svoje bližní kamarádíčky ze šachty.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 08:43
Re: Drncák do Lidlu
:D ...jakože místo sektu si dávám benzín, jo? ... jdu to prubnout. :yes: ;-)
11. 7. 2022 14:31
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Vzhledem k tomu, že běžné automobily nemají mimo silnici co dělat, je to poměrně zvláštní čekat světlou výšku traktoru:) ale pamatuju si shodou okolností jak jsem hledal ztracené klíče a projel jsem asi dva kilometry polňačky se čtyřkou cabrio úplně v pohodě. Nikomu ovšem SUV nevymlouvám ani nezakazuju. Jen v případě takových monster jako je GLS se opravdu podivuju tomu, s jakou oblibou je tyto dívky řídí.
11. 7. 2022 08:37
Re: Drncák do Lidlu
Tož ty si ten benzinový sektář ne? :D :-!
11. 7. 2022 08:58
Re: Drncák do Lidlu
:D Opatrně na oktany ;-)

P.S.: už jsi tu měl svojí oblíbenkyni podle palců :D
11. 7. 2022 20:37
Re: Různí troubové si kupují různá auta
tak vono se stačí podívat, že tyhle primitivní spory vedeš s radostí a na více frontách. piš si co chceš, já už se na to nepodívám, já tě živit nebudu :no: psychopate
11. 7. 2022 20:25
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Tchurak co tady vypisuje jak si chtěl koupit MC20 ale vadil mu zvuk (a přitom poslouchá každý den 730D:)
Hlavně ze ty mas supersportu osum :yes:
11. 7. 2022 17:50
Re: Různí troubové si kupují různá auta
na jednu stranu, arogance ženské, která se odvolávala mi na tom případu vadila, na druhou stranu, i matka měla svůj díl viny. ale zkus si s takovým hovadem najet na retardér, kapota bude ve vzduchu a i kdybys neviděl na tři metry, stačilo by to. ale ano, myslím si, že s osobním autem by se jí to nestalo.
11. 7. 2022 17:33
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Motocykly se totiž dělí podle obsahu, automobily se dělí podle velikosti, ale až od určité hmotnosti a zákon je přesvědčen o tom, že vozidlo o hmotnosti nad 3,5 tuny už musí řídit lepší řidič, než běžné auto. Ale v reálu si myslím, že ta hranice je poněkud níž.
11. 7. 2022 16:33
Re: Různí troubové si kupují různá auta
tak snad abys mi našel nějaký článeček o tom, že Rezešová jela v Mazdě tři a vytlačila auto z dálnice, nebo že nějaká zlatokopka přejela hlavičku dítěti, protože ho z Mazdy tři neviděla:)
11. 7. 2022 22:41
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Je to proste. Byla nějaká diskuse. Pokládal jsem ji za uzavřenou. Vidím, že je diskuse nová a ty si me beres do huby a začínáš nový flejmík. A vytahujes *** odjinud. Takže kdo tady má krámy?
11. 7. 2022 22:38
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Nejdřív někoho obvinis ze závisti. On ti odpoví, ze to asi nebude ten případ a je z toho vychloubání. Takže jo, bud muzu říct, ze závidím, nebo musím držet huhu :-) :-) :-)
Diskuse je k nahlédnutí, ty jsi ji začal přetahovat sem. Sám ses chvástal, jak sis malem koupil MC20, ale nebylo to ono. A takových hrabecich vylevu (Drncák do Lidlu, to si koupím a to si nekoupim) tady mas každou chvilku plno. Asi touzis po obdivu. Tak jo, mas můj obdiv :yes:

Diskuse zde, kdyby někoho zajímalo jak se vychloubám, jak závidím privilegovaným a urazim všechny s opačným názorem

https://www.auto.cz/diskuse/85908/1
11. 7. 2022 22:07
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Ptal ses, jestli si musíš obhlidnout motorky. Napsal jsem, že jim nerozumíš, nezajímají te, nač ti je ukazovat? Nepotrebuju te ohromovat.
A obvinujes me ze lži, a přitom sám překrucuješ.
11. 7. 2022 21:00
Re: Různí troubové si kupují různá auta
pozor ty jsi vytáhnul privilegované
LEŽ JAKO VĚŽ!!!
motorkám nerozumíš
nic jsem nevytáhnul, sorry, kafe ti udělám až přiznáš, že to není pravda
čus bus
11. 7. 2022 20:55
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Ty jsi psychopat.
Takže to sem zkopíruju, co jsem napsal:
"Co jsem se snažil říct, ze privilegovat nejbohatší je nechutné."
tvoje reakce
"Taky mi není po chuti privilegizování čehokoliv, kohokoliv...."
a teď tady píšeš o privilegovaných :-) :-) :-) překrucuješ, lžeš, urážíš a tak pořád dokola... fakt ubožák :no:

edit: a o tom, jak je super na každý den 730D jsem si to určitě taky vymyslel ;-)
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:49
Re: Různí troubové si kupují různá auta
No s tím souhlas. :yes: ... pozor, ty jsi vytáhnul privilegované. |Tak nelži. Bud diskuzně fér. Ne, nenašrábal jsem na dé. Furt něco mydlíš kolem a vymýšlíš nové a nové blbosti, které, souhlas, nejsou důstojné. Měj se fajn. Jak pojedu přes Štatl, písnu ti tu, pokud máš dobré kafe, stavím se. Měj se. :yes:
11. 7. 2022 20:45
Re: Různí troubové si kupují různá auta
osobně jsem ti kdykoliv k dispozici, stačí napsat.
11. 7. 2022 20:43
Re: Různí troubové si kupují různá auta
tak od frajera co tady rozhazuje urážky na všechny strany se mě to fakt dotklo. mentální úroveň 15 let :yes:
11. 7. 2022 20:42
Re: Různí troubové si kupují různá auta
tak ještě poslední. kdo na co má nebo nemá jsi začal řešit ty. urážet jsi začal taky první ty. pokud máš skutečně něco na srdci, dej vědět, řeknem si to osobně, tohle není důstojné, takhle se štěkají puberťáci přes sklo. chlapi si to řeknou osobně :yes:
11. 7. 2022 20:23
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Vidíš to jaká jsi pitchka? Stačí si přečíst co jsem napsal úplně nahoře. Nic z toho, co mi tady podstrkuješ, pitchko z haldy.
11. 7. 2022 20:00
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Jakoze už přestaneš vopruzovat? Tak na to si podáme ruku, dost se mi uleví ;-)
11. 7. 2022 17:26
Re: Různí troubové si kupují různá auta
já jsem samozřejmě narážel na ten konkrétní případ. neříkám, že v tom byla nevinně, vjela do zákazu vjezdu a stalo se to, že v okamžiku, kdy najela na retardér kapota byla tak vysoko, že znalec to vyhodnotil jako nemožnost vidět před sebe 9 metrů!!! takže asi i 180 cm vysoký chlap by měl problém. nicméně vidím tyhle řidičky každý den a těžko se mi věří tomu, že by jim víc neslušela nějaká X3 nebo X1. ale jestli chlapi berou vážně to, co řídí, tak u ženského plemene je to ještě mnohem, mnohem horší, tam je rivalita, jakou snad ani chlapi neznají. to mi můžeš věřit.
11. 7. 2022 16:53
Re: Různí troubové si kupují různá auta
obecně považuji ženy za horší řidičky. a proto si myslím, že horší řidič by neměl jezdit s větším autem. nemluvím o něčem středně velkém, mluvím o monstrech typu GLS nebo velký Range Rover. pokaždé když jedu domů - tady nahoru do kopce se jezdí závody do vrchu, ale cesta tu není příliš široká - každý den potkávám proti sobě ty krávy /myšleno auta/ a vidím ty řidiče, jak mizerný odhad v tom mají, jak jsou deset centimetrů v protisměru a přitom skoro metr od kraje, protože to auto bohužel přesahuje jejich schopnosti. a vždycky pitchuju a řvu, proč si to *** kupuješ, když s tím nezvládáš jezdit?
Avatar - Roland Von Wagen
11. 7. 2022 15:39
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Z trojkové mazdy snad uvidí i krpatá lejdyna.
https://tn.nova.cz/…rozhodl-o-trestu
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 09:57
Re: Různí troubové si kupují různá auta
To jsou hrozní *** ale že? :-! Zavřít až zčernají!!! :-)
Avatar - Roland Von Wagen
11. 7. 2022 17:35
Re: Různí troubové si kupují různá auta
O znalcích a jejich nezávislých posudcích si myslím svoje. Skutečnost bude taková, že ženská měla oči ve výšce volantu, protože výš sedadlo prostě nevyšroubovala a tak si v klidu jezdila, protože ona byla v bezpečí. Retarder na to měl pramalý vliv, pokud tam teda neležela lednička.
11. 7. 2022 16:45
Re: Různí troubové si kupují různá auta
já vím, ty ses přestěhoval na Ukrajinu. tam skutečně věřím tomu, že tak příšerná situace může být. nebo jsi hysterka.
11. 7. 2022 14:21
Re: Různí troubové si kupují různá auta
dokud s tím nepřejede nějakýmu dítěti hlavu tak je to cajk, nebo s tím nevytlačí čtyři lidi v z dálnice v záchvatu vzteku, aby je vytrestala :-) :-) :-)
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 10:04
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Nikoho se nezastávám, na tyto ...... mam taky svůj názor, ale ta suv za to nemůžou. ;-)
11. 7. 2022 16:41
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Jiná auta nebourají, nepřejíždějí lidi?
Avatar - WinDiesel
11. 7. 2022 10:28
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Jsi ydyot. Jaké je podle tebe ty mudrci správné využití SUV?
Co je na tom špatného že v tom jezdí pipina?
Ty bys bolševiku chtěl lidem předepisovat v čem mají jezdit?
Takže blondýnu do Micry? Fešákovi přeměřit péro a ty s malým do Fábie a těm velkým, kteří si ho nemusí "prodlužovat" milostivě povolíš SUV?
Jsi pořádný kus howada.
11. 7. 2022 09:49
Re: Různí troubové si kupují různá auta
A někteří dementi ty SUV dokonce využijí. To je naprostá demence, že? Proč nesedí doma na zadku, pak nemusí mít auto vůbec. ;-)
11. 7. 2022 20:22
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Pitchka jsi ty. S normálníma se bavím normálně, ale s pitchkou, která si libuje v urazkach přes sklo a začíná s nimi, bavím se tak, aby se cítili komfortně.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:22
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Takových tragédií je více. Tohle byla jedna krpatá pipina, díky které *** typu mig hází paušálně všechno do jednoho pytle. Ve městě , kde žiju, se to stalo u obchodáku pár roků zpátky na parkingu u obchodáku. Byl to nízký osobák. Nerozporuju, že si lidi něco kompenzují nejen vozidly, ale budme fér a nepaušalizujme.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:17
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Děkuji. Zajímavé, ale nic nového. Udělej si v tom pořádek, závistivý ***, jednou ti vadí žena na příjezdovce u baráku a pak tu vytahuješ nějaké souhrny z usa nebo brit. Ty jsi prostě matla, viď, soudruhu.
Užij si svou hořkou slinu a svůj rádobytestosteron. Jsi závistivý sráč a čecháček. Tvoje věc. ... s tou pitchkou... často slýcháváš v ulici? :-[] jsi jen obyčejný chytrolínek a závistivý sráč. Něco dalšího, strejdo?
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:10
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Můžu poprosit alespoň o ex.tabulku, at se aspoň v prvním kole nějak srovnáme a pak to jen doladíš a odsouhlasíš na uličním výboru?
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:09
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Pajo, ty jsi ale zlý privilegiista! Další káru konzultujem s Migem. :yes:
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 19:49
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Strejdo, dneska nemáš svůj den... :D :D v tomhle svém slohu ses netrefil vůbec v ničem a směju se ti jaký jsi nadutý trouba. Jsi závistivý nadutý trouba, meleš pořád stejnou srajdu dokola ... Co tu pleteš stranu? :-[] :-[] :-[] ty si tak rád povídáš o své důležitosti.
Jsi sráč, nic víc, nic míň a závistivý k tomu se soudružskými sklony. Užij si to, je to tvé PRIVILEGIUM. Dál si mel co chceš, odkopal ses a měj se fajn.
Srdečně zdravím z haldy... i když ... k těm haldám... v tom jsi tu přeborník ty, soudruhu noku.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 22:29
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Přečti si ty diskuze. Ale svázej si ruce... budeš se fackovat hambou jak matleš blbiny a kroutíš jak opilá baba. Nebuď trapný. Vyjedeš s kávou - já že ok - ty zas kroutíš a odvolej a slib a odvolej ....
Takže, užij si své mašiny, 300 metrový dům a všechno co máš. Malost máš v hlavě. Lžeš tu, kroutíš se jak malé děcko s bonbonama v kapse. Taháš do diskuze nesouvisející témata typu hhheeeeej mám 300metrů barák voe a garáž plnou motoreeeek a bydlím ve štatlu ty pitcho z haldy. Haldy máš leda ty. Jsi prostě malá uhádaná ku.da. Dej si ochucenou vodku. Na kafe ti kašlu, to by bylo keců, když už ted kroutíš.
Kup si místo nádrže benálu vložky nebo aspon menstruační kelímek. Booože ty jsi matla. Ale děláš čest Brňákům...
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 22:19
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Ty jsi jak baba, ty si vymýšlíš a pak se s tím hádáš. Ne, nikde o obhlížení motorek nepíšu. Jo, můžeš mi je ukázat. Ano, zajímají mě - zase sis vymyslel svoji verzi. Ty jsi marný.
Ty tu vytahuješ 300 metrů barák, tys tu vytáhl plnou garáž motorek... kámo, plácáš se v tom jak baba. Končím s tebou, hádej se dál a vymýšlej konstrukce, které máš leda ve vlastní hlavě. Dej se dokupy, takto jsi pro smích a je to škoda. čest
EDIT: Stačí ti to takhle nebo si chceš oběhnout garáž s motorkama? Myslíš tohle s tím obhlížením? Nebo cos zas kde vycucal?
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 21:43
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Kde píšu, že rozumím motorkám? :-[] :-[] :-[] hej co ti je? ... vidíš, už zase kroutíš... nech to k tomu kafi radši, tady se plácáš ve všem, cos napsal. Hezký večer. ;-)
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:58
Re: Různí troubové si kupují různá auta
... tak jasneeee.... :-[] tak ty tu o kafi, já že jo, že jako chlapi pokecáme a ty jedeš dál. Mi fakt nevadíš, nejsem naštvaný, logrofku nepiju. Stačí ti to takhle nebo si chceš oběhnout garáž s motorkama?
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:40
Re: Různí troubové si kupují různá auta
:-[] :-[] :-[] já tě žeru ... tak se nakonec jdeš chytit práce, abys nezáviděl? Super. Mám z tebe radost. Na to jak jsi starý, tak bys mohl mít více rozumu a osobnosti.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:38
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Zase ses netrefil vůbec v ničem krom té MC20. Ano, vadilo mi tam více věcí. Ale ten zvuk byl tristní. Např. F296GTO to z šestiválce umí o galaxii líp. Na jízdu ale super. Něco dalšího, fantasto? Není to 730D. Ne, nemám jich osum. Ale neřeš pořád co kdo má. To je přece jedno ne?
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:35
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Ono se nám ta nadutá sraj.da zlobinká :-[] broučku, nezáviď. to je celé. Uvolní se ti tlak na očích a uvidíš věci i jinak. Více radosti, méně závisti... to dáš i ty. ;-)
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 20:19
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Jakože tě nechám tvé důležitosti a bazálnímu sráčovství. Prodej všeeeechny motorky, aby sis mohl dovolit to, co jeden privilegovaný.

NE

VIĎ
a běž něco dělat, ať nemusíš tolik ***t a závidět.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 19:55
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Ty jsi takový chytrolín, strejdo, viď? Dolož to statistikou a ne tvou peristaltikou. Ano, tohle jsou strašné shody špatných náhod... ale více dětí se utopí v bazénu než dle tvých peristaltických tezí. Jsi prostě sráč, co se rád poslouchá ...ale něčím i bavíš.
Avatar - Roland Von Wagen
11. 7. 2022 17:20
Re: Různí troubové si kupují různá auta
O to tu snad nejde. Jen reaguji na vlákno, kde Mig vede spekulace o přejetí dítěte blondýnou v SUV. Tak dávám reálný příklad toho, že se to stát může. Nehledě na to, že tady ta Hepnarová jela tuším do zákazu nebo jednosměrky špatným koncem a ještě se vymlouvala na to, že jí nezareagovaly asistenty. Že takové auto nemá řídit, protože na to nemá mentálně ani fyzicky jí evidentně nedošlo. Tak hlavně, že se v tom cítí bezpečně. Edit: myslel jsem, že je to reakce na mě. Nemám tam tu linku, co spojuje komentáře.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 14:50
Re: Různí troubové si kupují různá auta
A co když to udělá majitel staré mazdy3? :-[] :-[] :-[] To pak zakážeme mazdy3? ... ty máš teda hlavičku pane Vachmajstr.... ;-)
Avatar - KANKUNEN
11. 7. 2022 11:00
Nechápu proč Kia A křivé H nepracují s designem světel
to o***ní po citrouši vypadá hrozně. Zvláště u Tucsonu je mohli schovat mezi ty svítící trojúhelníky a blinkry mohly být taky součástí té zadní světelné lišty.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 14:48
Re: Různí troubové si kupují různá auta
A pozor, kádrovák je tu. Milý soudruhu, to, jak něco ty svým pohledem pochytíš ještě neznamená, že to tak prezentuju. U těch supersportů ses odkopal. Jsi jen závistivá socka bez ohledu na to, co máš nebo nemáš. V hlavě to máš nastaveno na závist. Zrovna se ti směju.
Avatar - KANKUNEN
11. 7. 2022 10:48
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Já mám rád ty slípky ve velkých Gazikách, vypadají vždy dobře a dokonce umí i parkovat.
11. 7. 2022 16:41
Re: Různí troubové si kupují různá auta
S 5er nejsem na spoustě míst schopen sjet ani ze silnice I.třídy na odpočívadlo. na chatu s ní taky nedojedu. O stavbě se ani nebavím.
A k těm údajným pipinkám...bydlet např. ve Středočeském kraji, tak bych manželce nic jiného než SUV kvůli silnicím nekoupil.
A upřímně, ani u nás ne.
Avatar - Ji/Ri
11. 7. 2022 09:56
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Ty bys mohl sedět vedle Miga na sjezdu Mladých socialistů. A kamuňazmakra by vám dělal zapisovatele. :yes:
11. 7. 2022 10:23
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Nevedu si statistiku, děkuji za ní. psal jsi o ***ch co je kupují. Já naopak už léta píšu o tom, že běžná auta jsou dnes tak nízká, že jejich využitelnost mimo silnice je nulová. Takže se rozmachu SUV nedivím.
Mimochodem, představa že řidička SUV je automaticky hloupá figurka je naprosto směšná.
11. 7. 2022 10:11
Re: Různí troubové si kupují různá auta
Přečti si znovu co jsem napsal.