Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Omlazená Kia XCeed oficiálně: Decentní změny doprovází zcela nová verze

Jihokorejská automobilka Kia se pochlubila modernizovanou podobou modelu XCeed. Největší novinkou je provedení GT-line, ale došlo i na úpravy exteriéru a výbavy.
Zpět na článek
Avatar - twistedTSD
18. 7. 2022 14:27
Kyja
Když se podívám na směšnou nabídku motorizací a tabletoidní interiér Focusu, tak myslím, že jsme dospěli do stádia, kdy Korejci překonali některé mainstreamové automobilky. I ve srovnání s PSA mi nabídka motorizací vyhovuje víc (byť má 1000x lepší PHEV za stejnou cenu). Je ale zvláštní, že Kia nechce používat 1.5 T-GDI MHEV. Výtku bych měl k interiéru, který je prostě nuda, ale v dnešní době je to vlastně ještě fajn.
Avatar - KANKUNEN
18. 7. 2022 12:36
Velmi povedené auto,
škoda že Sportage tu příď nezkopírovalo.
18. 7. 2022 15:32
Re: Velmi povedené auto,
Tak Kona po FL je rozhodně zkousnutelnější než Sportage ;-) Škoda jen, jak píše Kankunen, že Sportage nemá podobný předek jako Xceed, který se mimořádně povedl :yes:
Avatar - Emel
18. 7. 2022 13:17
Re: Velmi povedené auto,
Třeba každá značka musí mít povinně jedno SUV s hmyzím ksichtem... Hyundai má Konu, Škodovka Kamiq a u Kie to holt vyšlo na Sportage ;-)
Avatar - donPedro
18. 7. 2022 17:26
Re: Kyja
Tož IMHO facelit FoFo prospěl vně, a hlavně uvnitř https://www.auto.cz/…t-s-mildhybridem?… myslím že si s Ceedem defacto nemají co vyčítat https://www.auto.cz/…zcela-nova-verze?… U FoFo však mají jeden takový dost podstatný problém - to auto je "paní Columbová" abych citoval přímo z jejich webu:"Z důvodu vysoké poptávky a omezení dodávek jsou vozy dostupné pouze skladem bez možnosti zadání vozu do výroby. Podívejte se na nabídku skladových vozů ..." Tedy krátky FoFo ve verzi Active, což by byla dejmetomu alternativa zde k XCeedu, jest čirá bychařina. Tož tak. ;-)