Motorky
pár jedincov je úplne na dne keď pod každým aut👋moto článkom potrebuju vyventilovať svoje politické presvedčenie a agitáciu.
Jasně, navíc když titulek a článek k tomu přímo vybízejí. Nebo chceš diskutovat o technické problematice stáčení ODO? Máš na to?
chce diskutovat o technicke problematice navrhu a vyvoje embeded systemu zalozenych na 32 bitovych mikroprocesorech ? mas na to ??
Nepochybně. Takových vlastnoručně naprogramovaných srágor mám plný byt i auto.
Samozrejme nemám na to, ja som celý život pri lopate.
Ľudia si samozrejme žiadajú nízke nájazdy tak predajcovia im ich ponúknu s tým asi nespravíme nič. 80% (možno aj viac) národa nemá na nové auto moto preto tento fenomén máme. Samozrejme nie len u nás ale svet sa čuduj je to aj na západ od nás.
Ľudia si samozrejme žiadajú nízke nájazdy tak predajcovia im ich ponúknu s tým asi nespravíme nič. 80% (možno aj viac) národa nemá na nové auto moto preto tento fenomén máme. Samozrejme nie len u nás ale svet sa čuduj je to aj na západ od nás.
Ved to, nikoho nezaujima realny stav vozidla, popravde pre vela ludi je tazko sa v tom orientovat, auta/motorky su coraz komplikovanejsie. A kazdy z nas sniva kupit super karu bez najazdu skoro zadarmo od dedka co na tom chodil raz za rok do krcmy. A ked si to pospajas mas vysledok. V uk uz tlacia do ludi online nakup jazdeniek. To len bude zuzo.
nejde o to to jen napropramovat, ale nejdriv to musis navrhnout a vyvinout a taky vyrobit.
predstava, ze bastl, kterej ti funguje v byte bude stejne dobre fungovat i v prumyslu je uplne mimo
predstava, ze bastl, kterej ti funguje v byte bude stejne dobre fungovat i v prumyslu je uplne mimo
Proč bych to bastlil když si to můžu HW koupit hotový?
takze bastl z nekolika prodratovanejch modulu.
na seznameni s elektronikou dobry, ale pro nejaky vaznejsi nasazeni ne
na seznameni s elektronikou dobry, ale pro nejaky vaznejsi nasazeni ne
Mě to vyhovuje a nechápu, kde bych to jinde nasazoval. Jen si musíš uvědomit, že nejsi na světě jediný, kdo umí naprogramovat singlčip či singlbórd. Natož pak navrhnout wiring, PCB a zrealizovat.
my tomu vdecime russakum, kteri k nam tuhle zvracenou mentalitu importovali od konce valky, a bohuzel stale v mnohych hlavach zustava