Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Faraday Future přeci jen nezačne vyrábět, chybí jí stovky milionů dolarů

Americká společnost Faraday Future ještě nedávno tvrdila, že je výroba modelu FF 91 na spadnutí. Dle nejnovějších informací jí však na start výroby chybí přes 200 milionů dolarů.
Zpět na článek
5. 8. 2022 19:57
Re: Takže to krátce shrnu...
Nikdy bych si nepomyslel, že zrovna s tebou budu někdy souhlasit.... :D

Jak praví klasik : Tahle země není pro starý.
5. 8. 2022 19:29
Re: Takže to krátce shrnu...
21. století. Start-upy. Televizní hvězdy z YouTube. Modelky z instagramu. Fighteři z Facebooku. Nic není jak vypadá. Nikdy bych si nepomyslel, ze to napisu; to za našich časů :-[]
5. 8. 2022 13:05
Takže to krátce shrnu...
...8 letou historií ověnčená firma, která 5 let šampónuje lidi o výrobě luxusního EV aniž by dodnes vyrobila jediný kus potřebuje od někoho vydojit dalších 200 mil. dolarů a pak se možná uvidí. Přesto se v jakési tabulce tržních hodnot výrobců automobilů umístila na 43. místě, které je o jedno místo lepší, než obsadil Aston Martin.

Divíte se mi stále, že jsem, opatrně řečeno, mírně nedůvěřivý ?

A to počínaje podobnými tabulkami resp. kritérii sloužících a použitých k jejich tvorbě, přes hromadu nových výrobců automobilů zejména EV, až po bezhlavé investování do podobných projektů odstartovaných na teď bez seriózních kalkulací, průzkumů a realistických výhledů, přikrytých pouze magickým kouzelným zaklínadlem vyrábíme - pardon, chceme vyrábět EV.
Avatar - Roland Von Wagen
6. 8. 2022 02:42
Ale jak to?
V Kalifornii nedokáží vyrobit a prodat elektromobil?! To je nějaký houks. Sójové latéčka a ne*ři to jistě rádi zasponzorují.