Novinky
0
Nemuzu zaprit svoje zklamani...od lamborghini bych rozhodne cekal vice nez jenom upravenou karoserii murcielaga a to jeste jenom tak ze bych spise tipoval ze jde o evoluci a je to spise nova generace murcielaga...skoda
Nemůžu si pomoct , ale mě se moc líbí 😊. Záď mi trochu připomíná návrat k ostrejm tvarům Countache. Sama ostral linie , vypada opravdu jak kdyby chtelo sežrat všechno kolem :yes:
Ostře řezané tvary,dravý výraz...jó,tohle můžu,to se jim povedlo :yes: P.S. při přečtení nadpisu jsem se lekl,že by lambo udělalo verzi Scout? 😄 😉
mohli tam dat fakt tak o hrubke 1 cm hehe by som chcel vydiet potom tie jazdne vlastnosti
Batmobile! Rozhodně je tenhle stealth design zajímavý. Škoda, že pokud mu nedají lepší motor, tak bude kvůli tvarům pomalejší než stadnardní Murciélago.
... takže bude taky téměř neviditelný pro radary??? >😒] :-! 😉
Na mě působí divně - takovej pokus o něco extra, ale výsledek nic moc... každýmu dle jeho gusta, ale pro mě je to např vedle 599GTB hrooozně vošklivý kačátko!!! :no:
tak toto je Design.je to YF-22 feat F-117 na kolesach a podarilo sa im to DOKONALE :yes: :yes: :yes: uplne ma dostali prieduchy pred prednymi oknami a kryt motora!
tak toto je k*rewski agresivna masina. vedel by som si natom predstavit trochu krajsie zadne svetla ale inak je to parada
redakce by se trochu mela zamyslet nad pouzitim slova "ziva" v nadpisech. jeste tu neni ani jedna ziva fotka z frankfurtu
:yes: líbí, kubistické tvary se na autě jen tak nevidí :yes:
v dnešní době zaoblených aut naprostá rarita
v dnešní době zaoblených aut naprostá rarita
Ztělesnění auta co rve dlažební kostky ze silnice,žere malý děti,způsobuje důchodcům infarkty a nám autofilům trhá koule... >😒] Díky Audi,díky že jsi zachránilo automobilku která je schopná udělat auto který není nic než ztělesněním silniční agrese a kašle na všechny současný designový trendy a líbivý tancující linky!Bravo,bravo,bravo! :yes:
Aaargh, tak musel jsem se po delší době zase lognout... 😉 Tohle dokonale reprezentuje Lambo tak, jak jsme ho obdivovali jako malí kluci (měl jsem modýlek Countache) - šokující kára jak z jinýho světa, při jejímž spatření padá čelist... A v dnešní době mě dostává to, co už nade mnou moc dobře napsal Hattori( :yes: ) - esence silniční agrese... Je tak nekorektní a tak ostré, že v tý zelený ekopakárně, která letos zřejmě bude panovat ve Frankfurtu, je to jak správnej krvavej flák masa - auto-predátor a nazdar... :yes: Bravo Lambo (a nutno říci i Bravo Audi)! :yes: 😄
Na okruhu to nebude nic moc. Technologicky není moc vyspělé. Enzo by ho na okruhu rozdrtilo na celý čáře.
jak už tady někdo řekl...to, že tohle auto nebude nejrychlejší supersport na světě, nikomu vadit nebude 😉 tady jde už o ten pocit, když se na něj člověk podívá...prostě typické lamborghini, které tak zbožňuju, takže jen tak dále, jen tak dále... 😄