Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Už máte přezuto na zimní? Vyšší bezpečnost se opravdu vyplatí

20 komentářů

kober
Od doby, co jsem přišel na možnost vyměnit stát, taky nepřezouvám. Zbytečná námaha, čas a peníze. Místo toho se přestěhuju dočasně na jih Španělska.
Othello
Tak samozřejmě koupit barák ve Španělsku a udržovat tam druhou domácnost často včetně dalších aut je daleko jednodušší i levnější než dvakrat ročně tady přezout.
Othello
Jo mohli by si v redakci sami udělat ve věci jasno, než začnou trousit tyhle schizofrenní moudra. Protože tady neřešíme jestli hladce nebo obrace, tady jde o bezpečnost.
Lrrtm1
Už první věta v článku je super. Jak z reklamního letáku na zimáky 😉 A asi takovou má i informační hodnotu. Zkuste si o tom někdy něco přečíst. Třeba tady 😉 https😐/www.auto.cz/…ime-horsi-127713
rohor
To je taky možnost ale já mám svoji chalupu tady takže se mi nikam harcovat nechce.
Othello
Nevím jestli to byla narážka. Dost lidí se na zimu stěhuje do teplých krajin, ještě víc jich tam žije celoročně. Určitě to ale nedělají proto aby se vyhnuli prezouváni kol, myslím že je to úplně jiné téma.
rohor
vyměnit na zimu celé auto, už gumy neprezouvám. Zbytečná námaha, čas i peníze.
Othello
Asi myslel že když žrádlo šlo nahoru o 50% tak v porovnání s ním ty zimáky vlastně zlevnily :-! 😁
Anonym
BTW přezouvat 2x ročně za 1550 Kč (bavíme so o max 17", 20" už stojí 1800-1900 Kč) pneumatiky s vyvážením, co si účtují pneuservisy v Praze je nehospodárné. Za 3 roky je za to totiž komplet sada slušných pneu.

Proto lidi jezdí na celoročkách nebo celoročně na zimákách, že.

Nebo maj dvě sady pneu, když maj káru na převoz z A do B, na kteoru ještě jdou koupit plecháče za 3,50 a nevypadá to na nich s poklicema z Tesca zas tak zoufale 😄 😄 😄
Anonym
A co lidi co maj 25 aut? 😄 😄 😄 😄 😄 😄
hlobilp
Spis to je reklamni clanek na Skodovku
MariAchi
...a inflace je uz skoro 20%, takze jsou ty zimaky ted vlastne levnejsi 😒] :yes:
Mig_35
asi se pohybuješ ve vyšších kruzích.
Mig_35
ty sis přisednul nějakou cévu vyživující mozek?
Mig_35
Myslím, ze chtěl říct, ze mít dvě auta za účelem vyhnutí se přezouvani je nehospodarne. A použil nadsazku😊
ryccardo
Nevim co vsichni plasi uz ted. Zacatkem prosince to bude akorat 😉
Mig_35
Nepochopil narážku?
Othello
Nevím, třeba barák ve španělsku opravdu má. Není to dnes přece nic neobvyklého
Lrrtm1
------
Petr Kozohorský
V článku redaktor píše: "..Jejich pořízení je dnes navíc snazší a výhodnější než kdy dřív." No tak vzhledem k tomu, že zimní pneu byla na trhu vždy bez problémů, tak redaktor asi myslí cenu. Ten člověk je úplně mimo. Nedávno jsem kupoval zimáky a před chvílí to potvrdili i v rádiu F1 - zdražily už o 15%.