Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Aston Martin Vantage RS - frankfurtské překvapení

22 komentářů

toto je dobry smer .. ale chce to viac a viac ... -200kg 😉
peknej hnus...hlavne zezadu ;-\
z inej strany si ho este nevidel, ze?
zozadu hnus?? ty si asi blazon, aston martini su najkrajse auta na planete :yes:
>😁 >😁
Ruffi
Pocuvaj a videl si ho vobec niekedy nazivo? ;-\ Asi nie,lebo keby ano tak by si toto urcite nenapisal. :no:
osle
koko.t >😁
aha ... sekol si si diskusiu k clanku .. toto neni o fiate MULTIPLA .... 😐
ah jo,kazdej ma jinej vkus a tohle je mimo, tak jako napr. porshe-[jel sem v nem a moc me to nenadchlo-a jeste k tomu za ty prachy, rychlost a akcelerace me nezajima takze takovy auto- nikdy i kdybych mel na to]co se tyce vzhledu, :no:
tudydudy
Co se tyce vzhledu? Asi si jel Boxterem ze?(vykon jako Opel astra opc)
Jen ho nechte, dyť je to chudák...
proto ze my neliby neco co tobe jo? chudak jsi ty.... :no:
Překvapuje mě, jak řada těch, komu se něco nelíbí, napíše "to je hnusný!" Ale přeci, když se mi něco nezdá pěkný, napíšu třeba "to se mi teda vůbec nelíbí" a vyjádřím tím svůj subjektivní názor, a ne, že je to hnusný! Objektivně totiž ten AM "hnusnej" není, že? 😉
:yes:
... nerozumiem ti ... asi sme kazdy z inej planety 8-s
ze je to aston tak se mam posrat nebo co , nebo ferari tak si mam kleknout? dut to sou kus jako kus 4 modely a vsechny stejny......a pohodli jak v traktoru...asi tak ze to da 300 my je u***e vzivote bys to tady nevyuzil na silnici >😒]
Tak jestli tě nezajímají tyto parametry, tak jich snad kromě pohodlí nebo jízdních vlastností moc není. Nevím proč teda přispíváš do diskuzí na tomto serveru ;-\
presne -pohodli.....o tom to je prostor ,pohodli, a jeste k tomu dobre audio.....samozrejme spolehlivost to je pro mne podstatny......a dizajny aston porshe ferari jaguar-krome toho nenovejsiho jsou nudny jak VW golf, kazdej novej model je vlastne fejslift toho predesliho,,,,,, :no:
Andy
Podle gramatiky a celkove urovne tvych prispevku soudim, ze te zajima predevsim pohodli detske autosedacky (do 20 kg).
>😁 >😁 ..lépe bych to nenapsal, možná bych jenom doplnil:trochu tím přirovnáním urážíš mou dvacetikilovou pětiletou neteř >😁 ....
jinak zmiňovaný jedinec je asi šťastným majitelem prasečího mozku 😉