Elektromobily
Xylo
8
Ministerstvo dopravy má nějaké problémy s uveřejňováním dat z Registru vozidel. Aktuálně jsou na stránkách jen data do září, i když jsem na začátku listopadu stáhl data za říjen 2022. Rád bych se podíval, kdo registroval Enyaqy za listopad.
Přejít do diskuze
Aaa... dalsi ubrecenej levicak.
Ti sikovnejsi se chopi prilezitosti.
Na pracaku skonci neschponi a neflexibilni.
Ti sikovnejsi se chopi prilezitosti.
Na pracaku skonci neschponi a neflexibilni.
Je trochu divné, že měsíční přehledy registrací z SDA už tady nejsou představovány/komentovány. Zajímá mě, kdo Enyaqy kupuje. Minule bylo myslím 13 kusů registrováno na Komerční banku a asi osm pro Škodu Auto. V srpnu 2022 z 89 bylo více než polovina registrována výrobcem.
??? Chvátej navštívit Dr. Chocholouška! 😒]
P.S. Na rozdíl od některých zdejších individuí jsem tady za ty dlouhé roky nikdy nepoužil jiný nick než hrdé "Arese"! Tímto způsobem bych svojí zdejší značku nikdy nezneuctil a chválit takové hovádko jako tebe by mě ani nenapadlo! 😄
P.S. Na rozdíl od některých zdejších individuí jsem tady za ty dlouhé roky nikdy nepoužil jiný nick než hrdé "Arese"! Tímto způsobem bych svojí zdejší značku nikdy nezneuctil a chválit takové hovádko jako tebe by mě ani nenapadlo! 😄
To nevadí. Výroba v EU se utlumí, lidi se pošlou na pracák a pár EV se doveze z Číny s logy VAGu. Důležité je, že bude méně emisních pokut, vše bude zelené, modré a zalité sluncem a marže na vozech bude dost vysoká, aby uživila management firmy. Hlavně teda designéry, marketing a vedení.
Tak asi treba pokladat za uspech, ze sa toho predava priblizne rovnako ako id4. Otazka je ci tych par tisic kusov mesacne nahradi straty v predajoch oktavii, fabii etc. A ci sa oplati drzat zamestnancov co v poslednej dobe lezia viac doma na gauci ako na linke
Škůdka, škůdečka, škodověnka...všemi na planetě milovaná, jediná, božská...óóó. Pojďme si o denně povídat a neustávat v němém úžasu nad její dokonalostí!
Koukáš do zrcadla, ty progresivisto, nebo komu to píšeš?
Do kopru to jde a půjde hlavně kvůli hujerům, jako seš ty. Tak si upaluj koupit několik čínskejch EV a čekej, až se to v EU všechno zhroutí jako domeček z karet.
Do kopru to jde a půjde hlavně kvůli hujerům, jako seš ty. Tak si upaluj koupit několik čínskejch EV a čekej, až se to v EU všechno zhroutí jako domeček z karet.
Tak vodítko může být SDA-CIA, ale tam jsou jen počty, nikoli "kdo" 😉 Za 11/22 to bylo krásných 107ks...
Tím levičákem si myslel sebe, že? Když máš tak rád regulaci ze strany EU, vždyť co je lepšího, než když ti někdo ukáže směr kudy máš jít - kupředu levá, zpátky ni krok - už je to tu zas 😉 Jsi zajisté spokojený :yes:
Levice reguluje, pravice nechává volný trh…
Levice reguluje, pravice nechává volný trh…
No s cenou 1,5mil Kč+ to ani jinak nebude…Škodovka (mění referenční auta), státní úřady a firmy…
Škodovka se prostě rozhodla na své tradiční středo- a východoevropské zákazníky, rodiny kupující Fabie Combi, Rapidy a podobná dostupná auta s vysokou užitnou hodnotou, se zvysoka vys...t! Tohle se Vám, pánové v Boleslavi (a Wolfsburgu), vrátí jako bumerang a veselo vám určitě nebude! 😲 😲 😲 :no: :no: :no:
A preto som s elektrickym autom najazdil tolko, ako nikdy s nijakym inym autom a za lacny peniaz, ale cielom je fakt dostat ludi z aut a odmedzit pohyb. Preto pohyb zlacnuje, je setrnejsi pre zivotne prostredie a niekde to aj dotuju, lebo chcu dostat ludi z aut a obmedzit ich pohyb 😁