Videa
Zpět na článek
Video: Prohlédli jsme si Hyundai Ioniq 6 v českém prostředí. Další elektro, které nepřehlédnete
27 komentářů
Johnn
Vím to stejně, tak jako ví on co píše, a ostatně i ty. Infaltilní přirovnání a přitom je mu to putna, nucení napsat příspěvek, to snad ani nemůže být úspěšný, vyrovnaný člověk.
Tak klid, vyčkejme, kdo má pravdu.Mám to zopakovat?Tvrdím, že se Ioniq 6 povedl a bude úspěšný.
Tak klid, vyčkejme, kdo má pravdu.Mám to zopakovat?Tvrdím, že se Ioniq 6 povedl a bude úspěšný.
Johnn
Podle někoho, kdo nic nevytvořil. Je to putna, ale příspěvek musí být. :D
Tak dobře, bude Ioniq6 uspěšný nebo ne? Ja tvrdím že bude, tedy že se technika i design vydařil.
Tak dobře, bude Ioniq6 uspěšný nebo ne? Ja tvrdím že bude, tedy že se technika i design vydařil.
DonVito
Ty uz jsi to auto videl nazivo?
Ja z nej nejsem uplne nadseny, ale dokazal bych s nim zit. Na druhou stranu takto odmitavy postoj me prekvapuje...
Ja z nej nejsem uplne nadseny, ale dokazal bych s nim zit. Na druhou stranu takto odmitavy postoj me prekvapuje...
ptr078
A to ty vies ako, ze nic nevytvoril. Dalsi co vie vsetko. A keby tu mohol kecat iba ten, co nieco vytvoril, tak by bolo na tejto zemeguli krasne ticho...
Johnn
Tak stejně jako ty soudíš design a pleteš si to se vzhledem. Takový dojem pak zanecháváš.
Ano vzhled se Ti líbit nemusí, naprosto v pohodě. design je ale funkčnost a vzhled. Design Ioniqu6 plní funkci perfektně (až na to že je to sedan, má jediná výtka).Aerodynamika pro co nejnižší spotřebu, tak to má být u EV. A ano líbí se mi design starých Tater, nebo Citroen DS.
Kritiku designu by jsi spíše měl napsat u ID Buzz, kde je to krabice, která bude mít obrovskou spotřebu. Ostatně tak byla zde kritizována Zafira-e, paradoxně u ID buzz ani slovo.
Ano vzhled se Ti líbit nemusí, naprosto v pohodě. design je ale funkčnost a vzhled. Design Ioniqu6 plní funkci perfektně (až na to že je to sedan, má jediná výtka).Aerodynamika pro co nejnižší spotřebu, tak to má být u EV. A ano líbí se mi design starých Tater, nebo Citroen DS.
Kritiku designu by jsi spíše měl napsat u ID Buzz, kde je to krabice, která bude mít obrovskou spotřebu. Ostatně tak byla zde kritizována Zafira-e, paradoxně u ID buzz ani slovo.
Roland Von Wagen
Ty roboty. Jsem to odvodil od špatného slova. Samozřejmě i. Každopádně tyhle dva mohli zapnout i děti ;-)
rohor
Doníku jeď. Dnes pro mě pokleslá zábava na Nově a k tomu ty s Hamunou co víc si ke čtvrtečnímu večeru může pracující člověk přát?
webpaja
A já ti tu radost přeju. :-!
Otřesný design, jako EV je mi to putna. Vypadá jako návrh malého dítěte, když se snaží nakreslit UFO ;-)
Otřesný design, jako EV je mi to putna. Vypadá jako návrh malého dítěte, když se snaží nakreslit UFO ;-)
speedfred
tomu prečo to má digi zrkadlá ked tie vonkajšie kamery sú snád vo veľkosti normálnych zrkadiel. Aero úspora tam asi veľká nebude.
Ionic 5 vypadá vcelku fajn ale toto je vcelku nič-moč.
Ionic 5 vypadá vcelku fajn ale toto je vcelku nič-moč.
webpaja
Jak si dovoluješ posoudit, co kdo vytvořil? Ano je to otřesný paskvil. Záleží na výši dotací, nevkusu a ceně, pak se prodá i něco podobného.
ptr078
Co znamena byt uspesny? Dorovna predaje tesly 3? Y? Najpredavanejsie ev v cechach? V eu?
rohor
To je Freudovska sebeprojekce. Ten, kdo nic nevytvořil a je si toho vedom je pan Johnn.
webpaja
Naštěstí ne, Ioniq 5 je parádní, tohle je jakýsi bio design skřížený s Legem.
webpaja
Přesně, Ioniq 5 je moc pěkné auto. Je vidět, že v Hyundai není stále žádná designová koncepce.
Víc mě nezajímá, tohle se může tvarově zalíbit snad někomu, kdo jako ideální auto vidí delfína a snaží se ho zkřížit s Robocopem
Víc mě nezajímá, tohle se může tvarově zalíbit snad někomu, kdo jako ideální auto vidí delfína a snaží se ho zkřížit s Robocopem
KANKUNEN
Když se hádáš 5 minut s blbem, tak pak se hádají už dva blbi blbové. :yes:
kuk
... speciálně v tý barvě co měli na e-salonu. A ta kvalita laku byla děsivá. Takovou hrůzu jsem ještě neviděl. :no:
A ano, ty zrcátka jsou hovadsky přerostlý, na to že je v nich jen pidi kamerka. Úspora při odporu vzduchu skoro nulová oproti bežnejm zrcátkům. :no:
A ano, ty zrcátka jsou hovadsky přerostlý, na to že je v nich jen pidi kamerka. Úspora při odporu vzduchu skoro nulová oproti bežnejm zrcátkům. :no:
mimomisu
Možná se to snaží cílit na fanoušky Tesly, jinak mě to taky překvapilo. Petka je krasny a originalni auto v ramci moznosti. Tohle se mi asi taky libi, ale...ruku do ohne bych za to nedal.
webpaja
Ne, ID Buzz je skvěle vypadající dobu, tenhle korejský trapas snad nikdo soudný nemůže dát do jedné věty s DS nebo třeba T77.
Nech si svoje osobní výpady, je to tvoje vyjádření, ale to obecně z tohoto tvarového tápání Hyundai hezčí auto neudělá.
Nech si svoje osobní výpady, je to tvoje vyjádření, ale to obecně z tohoto tvarového tápání Hyundai hezčí auto neudělá.
EV uz si sve misto vybojovaly.
Existuje malo lidi bez predsudku, ktere by toto auto neuspokojilo.
Bravo Hyundai :yes: