Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Martin Vaculík a Seat Tarraco jako ojetina. Velký test i srovnání s Kodiaqem!

Nejnovější videobazar Martina Vaculíka přináší podrobný pohled na až sedmimístné SUV Seat Tarraco, španělského sourozence Škody Kodiaq.
Zpět na článek
16. 1. 2023 19:54
Tak a dost!
Tak, zaplacen další měsíc a nic nefunguje. Pořád dokola "vyzkoušejte za korunu". Kontakt na nějakého akdministrátora, nebo kohokoli, nikde nic. Takže Hoši. Tohle byly poslední peníze, co jsem vám poslal, protože inkasovat prachy automaticky bez potvrzení je hnus. Že ten váš web nefunguje, to je další hnus, takže se chováte hůř než vietnamští trhovci a to já tolerovat prostě nebudu. Blokace platby a s tímhle nefunkčním zgarbem, se jděte třeba vyfotit! S pozdravem a výhledem na vaše zlepšení, protože jinak zhynete, Václav.
17. 1. 2023 09:56
Re: Tak a dost!
Maji spatne (vlastne asi zadne :) ) navody, zkuste se prihlasit svym uzivatelskym jmenem, jit do sekce "videa" (nezkousejte tedy sekci "Premium+" v horni liste) a napriklad videa Martina Vaculika maji vzdy na zacatku clanku kratke ~2-4min video, cele video naleznete az na konci psaneho textu. Matouci...
6. 2. 2023 14:07
Videa premium
Ač mam náměstích předplacené premium plus, nepodařilo se mi nikde shlédnout celá videa Martina Vaculíka. Přehradě se pouze úvod, pak me to odkaze na premium plus které mam ale zaplacené . Buď jsem slabomyslny ze to nezvládnu spustit nebo nevím. Mate radu.?
13. 2. 2023 09:38
Re:
Dobrý den, celé video je vždy na konci textu
17. 1. 2023 11:16
Re: Tak a dost!
Dobrý den, omlouváme se za komplikace, níže posílám vyjádření naší podpory...
Martin

"Dobrý den pane Pešku,
velmi nás mrzí, že jste nespokojený s předplatným PREMIUM+. Abyste mohl úspěšně užívat přístup do Auto PREMIUM+, je nutné se přihlásit do svého uživatelského účtu (ve kterém je aktivní předplatné) na webu Auto.cz.
Rádi bychom Vás požádali o zaslání názvu Vašeho uživatelského účtu ve kterém máte zakoupené předplatné PREMIUM+ na e-mailovou adresu podpora@cncenter.cz, abychom mohli celou situaci prověřit a kontaktovat Vás."