Elektromobily
KANKUNEN
4
Nechápeš text nebo co? Speedfred říkal odborníka a ne pošuka. :-!
Přejít do diskuze
ericn
Pohon bude samozřejme ten nejlepší - myslíš 5,7l V8 Hemi? S tím souhlasím. Elektro nebrat, je to velký těžký 3.5t truck. Kluci od fDrive s F-150 Lightningem v průměru jezdili za 36kWh/100km, což není málo. Tohle nebude daleko.
A Cybertruck není a bůhví jestli vůbec bude, odsouvá se každý půl rok. Navíc je to hnusné :no:
A Cybertruck není a bůhví jestli vůbec bude, odsouvá se každý půl rok. Navíc je to hnusné :no:
Anonym
Předek i zadek vypadaj hrozně, vypadá to spíš jak VW než RAMka. A tragický tablet + samozřejmě pohon.
Jsem zvědav jak to mezi rednecky a famáři pofrčí 😄 😄 😄 😄
A jestli bude spolehlivost jako u Boltu a GMC Hummer, to sou elektrické etalony spolehlivosti 😄 😄 😄
Jsem zvědav jak to mezi rednecky a famáři pofrčí 😄 😄 😄 😄
A jestli bude spolehlivost jako u Boltu a GMC Hummer, to sou elektrické etalony spolehlivosti 😄 😄 😄
speedfred
Ten tablet není bohviečo to je pravda, hlavne keď zamrzne a nemôžeš nic ovládať. Potom si varíš guľky aj s hemerojdami.
DonVito
Pohon bude samozrejme ten nejlepsi. 😄
I kdyz bude mit tezky soupere: Cybertruck a Lightning
I kdyz bude mit tezky soupere: Cybertruck a Lightning
Anonym
Mě se Uconnect neseká a to mam auto z roku 2012 a jednotku rádia z roku 2014 (měnil sem ho protože novější má víc funkcí co tam jdou aktivovat).
speedfred
Neseká, funguje dobre.
Stalo sa mi ale 3-4 krát že displej nenaskočil (ani po opakovaných štartoch). Mám to nastavené že pri štarte sa pustí výhrev (vetranie) sedačiek a volantu no a keďže to nešlo vypnúť tak som sa chvíľu (200km?) smažil.
Už som prisiel na to ako ako sa to dá vypnúť keby náhodou.
Stalo sa mi ale 3-4 krát že displej nenaskočil (ani po opakovaných štartoch). Mám to nastavené že pri štarte sa pustí výhrev (vetranie) sedačiek a volantu no a keďže to nešlo vypnúť tak som sa chvíľu (200km?) smažil.
Už som prisiel na to ako ako sa to dá vypnúť keby náhodou.
Anonym
spíš kde na to chtěj brát lithium a další vzácnékovy a za kolik jim to Čína a její kamarádi, mající po placem 65-95% potřebných surovin prodaj 😄 😄 😄
WinDiesel
... kde na tyto krámy chtějí brát levné baterie 😄
I když, v US je lidí jako je Švarcenegr docela hodně 😄
I když, v US je lidí jako je Švarcenegr docela hodně 😄
kesumb
F150 L má 3tuny prázdnej, Silverado EV má s velkou baterkou ke 4. Ale co, ekologie něco stojí...
speedfred
Do tohoto sa ešte viac hodí dízel ale V6 v Rame vraj nestojí za moc.
R6 u Chevy a GMC je ale fajn na jazdu a hlavne ťahanie.
R6 u Chevy a GMC je ale fajn na jazdu a hlavne ťahanie.
speedfred
je moc fajn lepši ako sučasná verzia. Interier vypadá nejako tak podobne.
K pohonu tu máme iných odborníkov na vyjadrenie sa. :😉
K pohonu tu máme iných odborníkov na vyjadrenie sa. :😉