Novinky
Zatím jsou nejaktuálnější ty červené těžce zAdobované fotky, ale přecejen už začíná být celkem jasné, s čím ponese Peter Schreyer poprvé kůži na trh v barvách Kie. Cee'dovská výchozí rodinná buchta se zaostřila, přeskupila trochu proporce a dostala dynamický říz. Uvidíme ovšem až naživo, jestli přední světla mají opravdu ten trochu jedovatý hadí výraz a jestli se na zadních světlech (ehm, zdravíme Toyotu) opravdu podařilo to slibné "S" v kompletu se zadním nárazníkem. Z hlediska modelové nabídky je to vlastně celkem nevinné autíčko pro menšinové publikum, ale z hlediska image P.Schreyera a Kie tu jde o hodně, takže pečlivost finále bude jistě odpovídající. Hot hatch to opravdu asi nebude, to bychom museli už někde jinde sledovat přípravu odpovídajícího podvozku - spíš právě Pro_cee'd poslouží k testování práce na sportovních kolech v lidové kategorii. Pro opravdu chilli povahy bude největším očekáváním Ten Druhý - ta temná zadokolka (sestra budoucí reinkarnace Hyundaie Coupé RWD), ze které nám v rámci škádlení Kia zatím uvolnila na obrázku jeden nejasný anfas a jeden taky nejasný profil. Ovšem ve Frankfurtu se dočkáme - bude tam v konceptu a bude to první čistě Schreyerova práce, která kromě příslibu opravdu horkého svezení vykolíkuje taky některé základní prvky filozofie Kie na další roky.
Mě se líbí a myslím, že Golfu nepomůže ani ta přestavba na N1.
Doufám, že přijde i ostřejší verze. 😉
Doufám, že přijde i ostřejší verze. 😉
Jo, tak ten zadek se mi konecne libi. Ten u te klasicke mi prijde hodne korejsky, ale tohle nema chybu. Exterier mi pripada hodne audi A3-zejmena ta bocni linka, bocni zadni sklo a ten zadek taky.
Nic mene se mi moc libi.
Nic mene se mi moc libi.
no a ale o tom to je: v originale to byla A3, takze tohle bude furt jen plagiat a honit si triko s plagiatem...vyhozeny penize;-/ takovy hothatch pro Pazourkovce😉)) pro socky...
Tragéde.Každému nestojí v garáži Ferrari, jak to podle příspěvků bude asi u Tebe. Nevím, co sem furt pleteš Paroubka, který si myslím jezdí služební A8 o které se nám většině může jen zdát. Taky nevim, jak si přišel na to, že je to hothatch. Samozřejmě se nemůže měřit s nejlepšími, ale mít víceprvek na zadní nápravě v téhle cenové kategorii mě příde více než solidní. Co se týče designu, tak mě přijde vcelku originální a vkusný pro mladší lidi, kterí nemaj 800k na premiové auto.
Hele anonyme, píšeš tu už třetí blábol a používáš stále stejně dementní "argumenty". Máš nějaký problém?
... to vypadá jako Ford Focus! Když sem viděl tu malou fotku červeného vozu tak mě hned napadl Focus.
ne: tohle vypada jako stara Corolla, Focus, Astra, Golf, A3ka a kdo vi co jeste...vis jak: plagiat je holt plagiat😉
Sacuju te na sedmnact, tata ma sluzebni oktavii, a ty slibenyho Golfa II za samy jednicky..
no, na tohle si prisel prosim te jak ?? ;-o) jinak ja to nemyslel zle vuci KIA, ale je to proste fakt a ja myslim, ze ani oni to neskryvaji...ono to ani nejde a plagiat je jen neco, co je okopirovane a tohle okopirovane je
ty si vazne pako. kup si bryle a az konecne uvidis ze to neni zadna kopie ale normalni auto, tak se sem muzes prijit omluvit ty nulo. jsou auta ktera se nejakym jinym podobaji ale tohle ma k nejakemu kopirovani fakt daleko... (nechci kiu ale musim uznat ze ceed je asi fakt dobrej. tak to prosim respektuj i ty...)
Mne len nesedi jedne vec. V clanku pisu stvormiestne coupe 2+2 a na obrazku su na zadnych sedadlach 3 bezpecnostne pasy. 😲
Vypadá pěkně, ale bohužel je to KIA >😁
no a? kde byla honda civic před deseti lety? japonec až na konec a teď... design který je absolutně nadčasový. ne jak VW který v golfu mele furt to samé do kola. je to klasický vývoj. před deseti lety japonci, teď korejci a za deset let ať se ti tolibí nebo ne číňani.
tebe seslal na zem sam nejvyssi😉 diky, ale vic uz neprozrazuj, protoze to by sme se pak nesmali😉) zatim je KIA furt KIA, automobilka bez napadu, s napadama od jinych automobilek, nic vic
zatim je KIA ...teda uz pani KIA !!!! KIA dnes zaziva BOOM a je to vdaka kvalite. Uz dnes sa hovori o KII ako o spolahlivej znacke. Zacalo to prvym modelom Sportage, ktory nakupili lesne zavody. A ked sa im za 5 rokov prevadzky nekazili.....KIA zacala mat konecne slusnu predajnost a ja osobne jej fandim. Taktiez Hyundaju a vsetkym ostatnym. Uz ti zelene, okridlene sipy lezu cloveku na nervy. Uz by som chcel stretavat na cestach aj nieco ine 😉 😉
Vypadá pěkně, ale bohužel je to KIA >😁
Mam najazdenych takmer 4000 km na Cee'de 1.4 (benzin,77kW). V praci jazdim Octaviu Tour 1,6 (benzin,75kW). Neda sa to porovnat. Hadaj, kto je ten lepsi. Patris medzi tych, ktori ziju v poriadnej zotrvacnosti. Svet sa meni a nikdo nevydrzi byt na spici naveky.
Len momentálne má ako 3-dverový model značky napadá KIA Pride I. Ale ak nerátame len hatchbacky, tak aj KIA Sportage I. bola aj v 3-dverovom prevedení.
Vážená redakcia, nejako Vám toušlo.... 8-s 😄
Vážená redakcia, nejako Vám toušlo.... 8-s 😄
Mam sluzebniho Cee´da 1,6 crdi a najeto od brezna 35tis. Vymenil jsem uz hodne sluzebaku a musim rict ze ani v novy octavii se necejtim tak dobre. Takze at chceme nebo ne značka KIA si svoje misto u lidi v cechach najde jak cenou tak kvalitou. A tahle tridverova hracka tomu jen pomuze.
přátelé, mám to štěstí i já- taky služební ceed- nicméně musí uznat všichni, kdo v něm kdy seděli, že sedadla stojí za starou belu a ať chceme nebo ne- tak na co se člověk podívá a posléze sáhne stojí za výměnu- např. kliky dveří, zejména ty vnitřní, páka pro nastavení výšky sedadla, ruční brzda a hlavně- ta gumová řadící páka, se kterou je pro zlost manipulovat už proto, jaké kovové zvuky při každém zařazení vydává... Co podvozek- do města ok, ale vyjeďte mimo město- zatáčky, řízení- to auto nezná, tam je mimo... Nejsem přehnaně skeptický ke Korei, nebojuji za auto, které mám v garáži, je se snažím napsat, že ve Fóbii, je to pro řidiče daleko lepší...
tak to jsou asi všichni ostatní uživatelé ceed a novináři úplný tupci, protože nepoznaj, co je dobrý. Tys na to přišel - Fóbie! Dej si mokrej hadr na čelo, blbečku!
Takže Ceed má podvozek golfa , každý ho chválí ,ve všech recenzích se píše o velice dobře kvalitně zpracovaných prvcích a perfektních jízdních vlastnostech, ty to všechno úplně obracíš. Nejsi náhodou prodejce škodovek ? Jelikož Kiu mám a není to žádný špatně udělaný šmejd a mohu porovnat i s Octávií ,tak nevím v čem si jezdil ty , ale řidič nebudeš asi moc dobrý.Ty ruce budou asi největší slabina toho auta co ?
ach ty si humorista!!! Porovnavat akekolvek auto s Fóbiou je jednoducho chore! Fobia je auto nemastne, neslane, nedorobene, skarede, nepohodlne, hlucne, lenive a hoci¨jaka KIA a Hyundai ich ju strcia do vacku. A porovnavat ktorehokolvek japonca so Skodou je obrovsky hriech - Skoda japoncom nesiaha ani po clenky!!!!!
Zaujimave ze to bolo vyvijane v europskom vyvojom centre, ale ta druha fotka je urobena v Seoule, cca 500m od centraly Hyundai/Kia pobliz stanice Yangjae :-!
Nevíte jestli Peugeot chystá nějaké nové MPV jako je Peugeot 807???? Prosim poradte??? Nevím jetsli si mám koupit 807 nebo počkat 😄 ;-\
Prosiiiiim???????????????????????? A preco si nekupis Mazdu MPV????? Alebo nieco ine...ale Peugeot?
vtip😒br /> Inzerat v novinach: Majitel peugeotu preda mesacnu elektricenku. Auto sa vratilo zo servisu skor! >😁 >😁 >😁
vtip😒br /> Inzerat v novinach: Majitel peugeotu preda mesacnu elektricenku. Auto sa vratilo zo servisu skor! >😁 >😁 >😁
Prosiiiiim???????????????????????? A preco si nekupis Mazdu MPV????? Alebo nieco ine...ale Peugeot?
Sused ma 10 mesiacov 807 a bol 10x v servise s vaznou poruchou!
Danke, Thanks, Díky, Neprosim !!!!
Sused ma 10 mesiacov 807 a bol 10x v servise s vaznou poruchou!
Danke, Thanks, Díky, Neprosim !!!!
Pre ANONYMA a jemu podobnym, ktori si musia zvacsovat velkost svojho prirodzenia - uvedomte si prosim, ze toto je len zdrava a potrebna konkurencia, ktora nahana tie vase "originaly" aby nezaspali na vavrinoch a makali. Je to len a len dobre pre nas a VAS - zakaznikov!!! Ale podla toho, co som si od vas precital, som si nie celkom isty, ci budete schopni pochopit, co som prave napisal.
mozno casom aj ten hothatch pride 😄