Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Sportovní doplňky Ralliart dorazily do ČR. Objednat si je můžete na Mitsubishi Eclipse Cross

6 komentářů

Avantime
Tak presne po tomto som túžil. Športové doplnky na ťažký plug-in hybrid s priemernými jazdnými vlastnosťami. Inak čítal som jeden test SpaceStaru "Sport", kde bodykit začal pri 130-ke zliezať z auta. To chceš!
3_diamanty
Na space stari je to tiez cisty nezmysel presne tak... :yes:
adamzprahy
Devadesátky se vším všudy 😁
3_diamanty
S vahou 2 tony a maximalkou 162km/h montuje sportovy bodykit... cisty blud.... ale ked tu bola v eu este oturbena 1,5 ka verzia so 120 kw v predfaceliftovanom prevedeni eclipsu a ta sla este celkom svizne ( maximalka cez 200 ) vtedy bodykit k dispozicii nebol... a potom ze preco mitsu celu predoslu dekadu v eu pres.ralo ehm pardon prespalo ... ked vidim taketo "logicke" marketingove tahy tak sa fakt nedivim preco tak smutne v eu dopadlo... ale snad uz bude lepsie.... aj clankov o mitsu akosi uz konecne tu pribuda... :yes:
Avantime
Ja si myslím, že Mitsu zlomil väz emisný škandál v Ázii, ktorý bol tuším ešte pred Dieselgate. Natrel ich Nissan a potom ich aj kúpil, keď na tom Mitsu bolo zle. Lenže Nissan tiež zaspal a naťahoval sa tam s Ghosnom a tiež akosi nevie čo so sebou. Takže vývoj/nevývoj Mitsu v Európe je len koniec dlhej reťaze. Takéto počiny ako Relliart ale aj ASX a Colt sú len snahou importu a možno akcionárov udržať tu ešte Mitsu kvôli vybudovanej predajnej a servisnej sieti. Samotná značka už podľa mňa Európu dávno odpísala. 😊
3_diamanty
Mitsu potrebuje este tych par rokov nejako preklenut v eu a potom bude aj lepsie... inak na novy colt sa vazne tesim a vobec mi nevadi ze to bude prezlecene clio ... hlavne nech sa mu dari.. a nech sa aj celkovo mitsu dari vo svete ( eu je dnes uz len akasi predajna spicka ladovca pre mnohe automobilky ... a tie hlavne cisla sa robia uz inde ) ... skor sa obavam o niektore nase europske skostnatele znacky.... co by legendy... mitsu si uz nejako poradi ( v pripade nudze aj bez automobilovo coraz nezaujimavejsej eu ) ... ale zda sa ze z eu aj tak len tak skoro neodide ...