Ten model tam končí(vývoj už nebude) takže další model bude leda camry suv :-!
Mikesus
0
A na to jsi přišel jak, že končí?
Emel
1
Jeden z deseti nejkrásnějších sedanu mainstreamové střední 😁
ptr078
0
Passat sa nerata, to je subpremia 😉
Ostal ti superb, 508, mazda 6 a stinger sa vraj este da objednat. Takze sa camry easy dostane do prvej 5ky.
Arese
1
Nehádejte se a mrkněte se raději znovu na Giulii! 😄 :yes: :yes: :yes:
speedfred
0
Čo je na nej nové? Taloši to mali trochu oživiť ale oni na to kašľú.
Arese
0
1) Nedávno představili lehounkýn facelidt
2) Podle mě to ani nepotřebovla, jediné, co by potřebovala je manuální převodovka pro 2litrový benzín! 😲
speedfred
0
Za mňa by to auto potrebovalo poriadny FL hlavne spredu. Inak nevidím prečo by mal majiteľ pred fl Giu meniť iba za terajšiu keď viacmenej vymenili iba svetlá.
Manuál a ručka nebol a ani nebude.
Arese
0
Původní tvář Giulie se mi pořád líbí, ale souhlasím s tím, že by šla vylepšit. Co se týče tvojí poslední věty, neříkáš mi nic nového. 😒
speedfred
0
To manuálu je škoda ale podľa mňa by to s predajami moc nehlo smerom hore..
Emel
0
508 je liftback a Superb taky 😄... Passata počítám, Mazdu taky... tak možná i bedna 😄
Ne že by Camry byla špatná, až na tu přední radlici na sníh je to docela fajn sedan.
Arese
1
Souhlas, bohužel mu ale v Evropě chybí pořádný nehybridní motor... 😒 :no:
Martin911Turbo
0
Tak Lexus ES což je vylepšná Camry zůstává, akorát si zákazník musí oproti Toyota připlatit
Mikesus
0
Pokud vím, tak ES je spis Avalon, než Camry. Ale mají toho hodně společného, to je pravda.
Martin911Turbo
0
Camry a Es mají stejnou platformu a techniku, jen Lexus nabízí lepší interiér, materiály, odhlučnění a infotejtment
kuk
0
Camry je fajn kočár a ne jak ty malý jebky v kterejch je jízda jak na koze.
https😐/moje.auto.cz/?…
Ostal ti superb, 508, mazda 6 a stinger sa vraj este da objednat. Takze sa camry easy dostane do prvej 5ky.
2) Podle mě to ani nepotřebovla, jediné, co by potřebovala je manuální převodovka pro 2litrový benzín! 😲
Manuál a ručka nebol a ani nebude.
Ne že by Camry byla špatná, až na tu přední radlici na sníh je to docela fajn sedan.