Novinky
0
uz jsem videl hnoho studii i odvaznych, ale takhle to necekal snad nikdo. ja nevim,co vas zaujalo , ale mne to urazi ,kdyz tohle to se jmenuje SPORTOVNI COUPE...!!!tak nepovedene auto snad ani na svete neniiii...
Přejít do diskuze
Zatím mám jediný údaj - délka 4300. Kdo máte něco dalšího? - Pohled na chladič a pohled na profil říká, ža Schreyer a spol. se pustili do vzpomínek na 70.léta starého tisíciletí. Ten motiv obdélníku s kulatými rohy ("televize", na boku to vypadá jako pootevřené kleště, které svírají madlo od dveří) k těm vzpomínkám patří taky. Každopádně musíme zase pochválit Marka, který před časem někde našel, že Kia svůj design vidí "jako cihlu" - a opravdu po poněkud buchtovitém cee'du jsou tady hrany, tvrdé linie a těžké kusy hmoty :yes: Je to hodně odlišené od sourozeneckého nového Tiburonu-Coupé od Hyundaie. např. tady [odkaz] , který zůstává hyundaiovsky proudnicový. A takové ostré odlišení sourozenců se mi líbí. - Sice se teď všelijak mlží, že prý tenhle sporťák od Kie nebude zadokolka (RWD) ale jen trapná předokolka, šéf americké Kie se dokonce tváříl, jako by se snad ani neměla objevit v US, navíc přidal další mlhu, že prý stejně dostane jen malé motory (rozuměj 4 válce) - ale kdo by těmhle trikům věřil, že. IMHO se přesně tímhle autem hodlá P.Schreyer předvést a zchladit si žáhu na Audi, takže se určitě bude snažit pořádně mu nabrousit zuby a drápy. - Z tohohle pohledu je imho taky třeba vnímat cee'd 3D (Pro_cee'd) a nečekat, že do něj Kia nacpe dynamit.