Novinky
0
"Ve Spojených státech byl tento diesel stažen, protože nesplňoval tamní emisní předpisy." Aha. To ta blazniva EU svymi emisnimi linity nici automobilovy prumysl. Nebo ze by to bylo nejak jinak? V USA neprosel, pro Evropu dobrej, hybridy neplanujeme. Smradek, ale teplicko.
0
v USA vypousteji na osobu 4x vic co2 jak evropa. automobilky jsou natom jeste hur protoze se tam prodavaji benzinaky jeste ze starou technikou - 2v a tim maji mnohem vyssi spotrebu jak v evrope. Hybrid nedava pro evropana zatim zadny smysl- vysoka spotreba a neekologicka vyroba
To co předvádí H je teda mazec. Jak jsem viděl ten diesel..jako kdyby to byla jen předělané Audi Q7 s 3.0TDI. Normálně jsem se zlekl. No, o H ještě hodně uslyšíme. To si myslím že ano. :yes:
No tohle jsou evidentně zprávy od šéfů americké dcery Hyundaie (a asi i Kie), případně z jejich společného designérského a technického centra v Irvine v kalifornii. Takže adresované US trhu. My zase víme, že Schreyer s Kovácsem a dalšími šikuly připravují sportovní zadokolku v samostatném vývojářském centru Kie ve Frankfurtu, takže na výstaviště to s ní na podzim budou mít jen pár metrů >😁 S nástupcem Hyundaie Coupé má tahle kia společnou platformu a dravé úmysly a že by nedostala velké motory? To si možná myslí hoši v Americe. - A bude to Kia pěkně přidrsněná, 4300 dlouhé kupé s profilem podle nejlepších tradic 70. let, tak jak to my velcí hračičkové máme rádi - kdo se chce podívat, tak může😒br />
[odkaz]
(pardon, pořád jsem se nenaučil vkládat odkazy)
(pardon, pořád jsem se nenaučil vkládat odkazy)