Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tesla nabídne Full Self-Driving na měsíc zdarma, ovšem až bude zcela plynulý

Měsíční demo funkce FSD bude nejprve dostupné v zámoří, poté by mělo dorazit do zbytku světa.
Zpět na článek
15. 5. 2023 13:44
15. 5. 2023 14:54
15. 5. 2023 13:44
Update
Zážitok s autonómnou jazdou, aj keď obmedzenou v Tesle bol zaujímavý. Tak hádam to vychytajú a dostanú na novú úroveň. Odvaha experimentovať im nechýba.

PS: možno by mohli radšej začať vrátením kapacity batérie, čo údajne zmizla po aktualizáciách SW, viď súdne spory v US:
https://www.foxbusiness.com/…led-battery-life
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Barrichello
15. 5. 2023 13:57
Rozbalit vlákno
3
15. 5. 2023 14:54
Tesla v Číně
Citace: „Vozy, na které se vztahuje tato svolávací akce, neumožňují řidiči zvolit si způsob rekuperačního brzdění; zároveň se může stát, že vůz řidiči dostatečně jasně nepřipomene, když po delší čas intenzivně sešlápne pedál plynu. Souhra výše uvedených faktorů může zvýšit pravděpodobnost chybného sešlápnutí plynového pedálu po dlouhou dobu, což může zvýšit riziko kolize a představovat bezpečnostní riziko.” Je prostě do auta nahrál nějaký softwarový omezovač, aby Číňané nejezdili jako prasata :D
Avatar - Barrichello
16. 5. 2023 14:18
Re: Tesla v Číně
Další pecka
https://www.autoforum.cz/…-jejich-kondici/


Jinak zdroj: AutoEvolution :-)
16. 5. 2023 15:44
Re: Tesla v Číně
To asi taky nebude žádná inovační péče. Asi proto si děláš/dělám většinu servisu sám, aby tě/mě neoiebávali. Před nějakou (delší) dobou tady Dinar pustil svůj zážitek s prodanou X5. Týpek co si jí od něj koupil (v super stavu, s plnou servisní historií) si pro jistotu nechal vypustit olej ze skříně a pan mechanik prý pravil, že ho asi ještě nikdo neměnil (od uvedení do provozu). To bylo v době, kdy BMW dávalo ke každému autu servisní balíček zdarma, protože každá návštěva bmwautorizivaného servisu byla (a věřím, že stále je) luxusním zážitkem.
Avatar - posledni_skaut
15. 5. 2023 20:36
Tesla jede;)
Tesla ve Fremontu předělává továrnu a očekává se, že na modernizované lince bude vyrábět nový model 3. Mimo aktualizované verzi auta půjde zejména o zjednodušení a tedy zlevnění výroby. Jestli má Musk koule, tak pak TM3 ještě zlevní.
Nechtěl bych být manažerem/vlastníkem legacy automobilek...

https://www.teslarati.com/…ighland-model-3/
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Barrichello
16. 5. 2023 12:17
Re: Tesla jede;)
To víš že jo Hammuno
https://www.autoforum.cz/…i-rychle-ztraci/

Podle dat Statistisches Bundesamt se import aut do země právě z Číny v prvním čtvrtletí roku 2023 více než ztrojnásobil. Německý statistický úřad informuje, že v případě elektrických aut dovezených do země pocházela skoro třetina (28,2 %) z Říše středu. To je více jak trojnásobný nárůst oproti 7,8 % zaznamenaným loni. I když nutně nemusí jít jen o vozy čínských značek, ale třeba i o Tesly, jasně to ukazuje, že lidem čínský původ aut nevadí.

Už ste si koupili čínskej slovník? :-)