Novinky
0
tak to je luxus to asi v Evrope nebude ;-\ ;-\ ;-\
CtvrtSardel
0
To si nemyslim, casem to prijde i do Evropy. Ale podle me je to spis takovej marketingovej bonbonek, ono drtiva vetsina aut toho majitele po 3.roce zmeni a zaruka je tudiz kde...??? Je to prinos jen pro ty, kteri si koupi nove auto a vydrzi s nim vic jak ty tri roky ( obvykle do 3 nebo do 2 let je zaruka normalne ) a takovych lidi neni mnoho. Ale zni to vyborne, to jo.
0
No neviem, staci si pozriet americke inzeraty a najdes tam dost 50 - rocnych aut, ktore predava prvy majitel ...
CtvrtSardel
0
Ja mluvil o evropskych pomerech, americke neznam. Asi sem to nezduraznil.
0
Určitě to je fajn nabídka... na druhé straně to mají určitě dobře promyšlené... taky bych se přidal k názoru, že naprostá většina aut během pár let změní majitele... bude to něco jako záruka BMW... 20 let nebo 20 000 km ujetých kilometrú... >😒] (ono to tak úplně nebylo - trochu provokuji místní vyznavače BMW - ale princip takový byl) 😉
0
mno ale ja treba za tri roky natocim na aute 180tisic tudis to smysl ma a velkej
0
No to já taky... v jejich marketingověobchodních plánech tvoříme patrně menšinu, s kterou se kalkuluje, tudíž automobilku neohrozíme... 😉
momentalne som v usa a reklama na to tu chodi v TV uz par dni. nikto sa tu nad tym nepozastavuje. A o kvalite niektorych aut by som pomlcal. Motoricky su tie auta fajn (samozrejme ked sa nepozriete na spotrebu 😄 cize tam zvysovat zaruku mozu, ale ostatne komponenty sa dost kazia, elektronika najma a tak. Ale tam ti zaruku nezvysia. Budte radi, ze jazdite na europskych autach, lebo tie americke su obcas fakt divne.
To nejsme jeste daleko daleko na konci takovych marketingovych posetilosti. Je uz dnes zcela jasne, ze dalsi garance nebude celozivotni, nybrz vymenaaa. Jakmile se na automobilu cokoliv pokazi nebude opravovan na garanci, ale okamzite sesrotovan a majitel dostane vuz novy, to znamena, ze take nebude existovat opravarensky servis v tom smyslu jak to dnes zname
To nejsme jeste daleko daleko na konci takovych marketingovych posetilosti. Je uz dnes zcela jasne, ze dalsi garance nebude celozivotni, nybrz vymenaaa. Jakmile se na automobilu cokoliv pokazi nebude opravovan na garanci, ale okamzite sesrotovan a majitel dostane vuz novy, to znamena, ze take nebude existovat opravarensky servis v tom smyslu jak to dnes zname
Myslim, ze spolehaji ve velke mire na to, ze v dobe, kdy se vetsinou kazi motor, tak to auto bude u druheho majitele nebo bude mit vysypany davno neco jinyho.
Napriklad SanDisk dava dozivotni zaruku na USB flash disky. Krasa, ale dnes vyborna kapacita 4GB bude za 5 let stejne na vyhozeni. Ale samozrejme u flashdisku i u aut je dozivotni zaruka lepsi nez dratem do oka nebo jen dvouleta
Napriklad SanDisk dava dozivotni zaruku na USB flash disky. Krasa, ale dnes vyborna kapacita 4GB bude za 5 let stejne na vyhozeni. Ale samozrejme u flashdisku i u aut je dozivotni zaruka lepsi nez dratem do oka nebo jen dvouleta