Novinky
0
Aj ja som zvedaví na novú Ibizu i nové Bolero, mám toledo TDiII, a slúži mi k spokojnosti 7 rokov a 220000 km, no to posledné je fakt veľký omyl a to som pri jeho premiere na autosalóne počul p. Ujhelyho šefa Seatu v SR, aký je to pokrok v dizajne, ako jeho dizajneri myslia dopredu, musel som sa len tomu pousmiat, čísla predaja jasne hovoria za všetko. Zatiaľ jedine Leon, ten sa mi páči.
Přejít do diskuze
Držím Seatu palce. Mám už 4 Seata za sebou a byl jsem s nima naprosto spokojený. Předchozí Toledo najeto 160 000 bez závad a Altea má 52 000 km, rovněž bez jediného problému.
Osobně mne mrzí, že tak unifikovali přední část vozů, ale i tak dle mého názoru patří Altea a Leon k tomu nejhezčímu, co na našich cestách můžete potkat.
Osobně mne mrzí, že tak unifikovali přední část vozů, ale i tak dle mého názoru patří Altea a Leon k tomu nejhezčímu, co na našich cestách můžete potkat.
Co kdydby sis ušetřil to trapné nadávání, na nic jiného se chudáčku zpod Tater nezmůžeš? Nebo se 123 dotkl Tvého ega vlastníka 30 let staré malagy?
Ty si taky blb od narodenia alebo to je len docasna porucha z toho tepla? Co takto vyjst aj trocha na ulicu medzi ludi? >😁
Seat nemám rád jako potencionálního konkurenta Škodovky(dnes už naštěstí ne), ale krach bych mu rozhodně nepřál! 8-s Co se týče novinek, passata ze znakem Seat si moc dobře představit neumím a Ibiza zřejmě nebude nic jiného než zmenšený Leon. "Španělé" usnuli na vavřínech a a nemají moc co nabídnout. S Ibizou a dvěma verzemi Leona(Altea) díru do světa neudělaji. Alhambra je 100% Sharan a Toledo je výkvět, který těžko může někdo pochopit ;-\
Aj to je jedna z moznosti - najst ine trhy, ak na tychto nie sme uspesni. Mozno to vyjde lacnejsie ako zmena modelovej politiky a vyvoj celych novych radov. A nakoniec to moze byt dobrym tromfom v buducnosti, ked pojde Seat aj v Europe opat hore - bude mat dalsie perspektivne trhy v zalohe...