Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEAT zvažuje výrobu v Mexiku, Bolero se představí asi za rok v Paříži

8 komentářů

Klaudius
Aj to je jedna z moznosti - najst ine trhy, ak na tychto nie sme uspesni. Mozno to vyjde lacnejsie ako zmena modelovej politiky a vyvoj celych novych radov. A nakoniec to moze byt dobrym tromfom v buducnosti, ked pojde Seat aj v Europe opat hore - bude mat dalsie perspektivne trhy v zalohe...
snad brzo zkrachuje...
RS
Seat nemám rád jako potencionálního konkurenta Škodovky(dnes už naštěstí ne), ale krach bych mu rozhodně nepřál! 8-s Co se týče novinek, passata ze znakem Seat si moc dobře představit neumím a Ibiza zřejmě nebude nic jiného než zmenšený Leon. "Španělé" usnuli na vavřínech a a nemají moc co nabídnout. S Ibizou a dvěma verzemi Leona(Altea) díru do světa neudělaji. Alhambra je 100% Sharan a Toledo je výkvět, který těžko může někdo pochopit ;-\
Ty si taky blb od narodenia alebo to je len docasna porucha z toho tepla? Co takto vyjst aj trocha na ulicu medzi ludi? >😁
Co kdydby sis ušetřil to trapné nadávání, na nic jiného se chudáčku zpod Tater nezmůžeš? Nebo se 123 dotkl Tvého ega vlastníka 30 let staré malagy?
Držím Seatu palce. Mám už 4 Seata za sebou a byl jsem s nima naprosto spokojený. Předchozí Toledo najeto 160 000 bez závad a Altea má 52 000 km, rovněž bez jediného problému.
Osobně mne mrzí, že tak unifikovali přední část vozů, ale i tak dle mého názoru patří Altea a Leon k tomu nejhezčímu, co na našich cestách můžete potkat.
:yes: Souhlas!Nová Ibiza bude bomba-narozdíl od Fobie
Aj ja som zvedaví na novú Ibizu i nové Bolero, mám toledo TDiII, a slúži mi k spokojnosti 7 rokov a 220000 km, no to posledné je fakt veľký omyl a to som pri jeho premiere na autosalóne počul p. Ujhelyho šefa Seatu v SR, aký je to pokrok v dizajne, ako jeho dizajneri myslia dopredu, musel som sa len tomu pousmiat, čísla predaja jasne hovoria za všetko. Zatiaľ jedine Leon, ten sa mi páči.