Novinky
0
Ta reklama je snad hezčí než samotný auto 😉 . Ten zvuk motoru by se dal poslouchat celý život ...
0
přesně
skejpa
0
jjj. ten zvuk je fantastickej !!! ale muzu rict ze to neni lepsi nez to auto 😊 videl sem ho nazivo a uplne se mi klepali kolena kdyz to nastartoval 😊 panove, ma smysl zit a pracovat! tohle je totiz motivace... ten zvuk je tak nepopsatelne nadhernej a to auto... no lahoda 😊
0
Super reklama. Tiez som ho teraz pred par dnami videl nastartovat a potom taky celkom pekny start zo semaforov....
skejpa
0
dneska me pustil na prechodu. tak sem mu ukazal ze ma pekny auto a on to prohrabl - panove ja sem se v tu chvili malem ...
auto - nadhera, zvuk - famozny, reklama - hm, pani, esteze sa Ferrari predava samo - bo reklama uplne bez napadu... takychto reklam som na luxusne auta videl mraky - takmer ako cez kopirak - opustena krajina, supersport sam na ceste, hory, vyhlad na krasnu krajinu, ked sa postasti nie je tam len hudba na podmaz ale i zvuk auta... ale - nieco mi tam proste chyba - alebo zeby celu vasen reklamy do seba nasalo extraordinary F 612 Scaglietti? 😄