Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagenu California 6.1 v Česku zvoní umíráček. Poslední šance na objednávku!

7 komentářů

Pepa__007
Evropský automobilový průmysl upadá. Už i Transportér končí. 😔😔
KANKUNEN
Naopak, je dobře, že ten dobytkáč s gumovou podlahou končí, nový Multivan je konečně pro lidi. Měl by být jen kousek delší, TDI 200koní a 4x4, které bych já nechtěl, protože v boudě potřebuješ výkon na dálnici daleko větší než u osobáku a 4x4 něco sežere.
ericn
No tak ti nevím, mě se ten Multisharan vůbec nelíbí. Je drahý jako prase, nemá motory, 4kolku, design alá iD, divně useknutý "zadek" a celkově působí jako křehký jezevčík :no:
David Mařík
Bohužel mám 1,5 roční zkušenost s novou T7 v 2.0TDi a to auto se fakt nepovedlo ... 4x přeinstalovaný software, výměna vadné řídící jednotky, po 35.000km odešlo na zadním kole ložisko a pravidelné sekání infoteimentu. Kdyby to nebyl služebák, tak bych ho už vrátil a po pravdě bych si ho už nekoupil.
Aleš Ešpandr
Boužel text se nezakláda na pravdě vozidlo již objednat nelze.
K mání jsou již poslední skladové kusy nevalné výbavi a motorizace.
Vozidlo v silné verzi 4x4 DSG již nelze dávno s přesnou specifikací objednat.
Rád se přesvědčím o opaku pokud pošlete odkaz který Prodejce tuto možnost ještě nabízí prosím zaslat odkaz. Děkuji Ešpandr
Speedshoot
máte pravdu a při ceně těch skladovek Californie vyšších než Grandcalifornia to nedává absolutně smysl ...
Aleš Ešpandr
Příspěvek podléhá schvalování.