Novinky
eLzyx
0
jo a právě tam vzniklo Porsche 356 a je tam i jeho muzeum
Přejít do diskuze
"Už v červnu 1948 se v rakouském městečku Gmünd nedaleko českých hranic narodilo legendární Porsche 356 „Nr.1“ Roadster. "
V Rakousku jsou dva Gmündy a ne, rodiště Porsche 356 není v tom poblíž českých hranic, ale až u Italských/Slovinských, v Korutanech. Mimochodem, kdo tudy jezdí na dovolenou, doporučuji se zde zastavit. Příjemné museum.
Opět "super" práce redaktora ... že já se čílím.
V Rakousku jsou dva Gmündy a ne, rodiště Porsche 356 není v tom poblíž českých hranic, ale až u Italských/Slovinských, v Korutanech. Mimochodem, kdo tudy jezdí na dovolenou, doporučuji se zde zastavit. Příjemné museum.
Opět "super" práce redaktora ... že já se čílím.
mají tam opravu zajímavé exempláře. Byť je pravda, že některé jim tam chybí. Třeba moje oblíbené Porsche B32 tam nemají, to lze najít jen u VW.
Co je fajn, tak dole v garážích je nabíječka pro BEV zdarma i pro majitele ostatních značek.
A když už je člověk ve Stuttgartu, tak je vhodné navštívit i muzeum Mercedes. To je snad i lepší jak to u Porsche.
Co je fajn, tak dole v garážích je nabíječka pro BEV zdarma i pro majitele ostatních značek.
A když už je člověk ve Stuttgartu, tak je vhodné navštívit i muzeum Mercedes. To je snad i lepší jak to u Porsche.