Elektromobily
Přihlásit pro přidání komentáře
Kuraprox
panenko skákavá, to je tedy kauf roku 😁 😁
chcíplý pes
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
W.O. PRSCLEY
... a 2 vysoce postavené manažery
Tomu se říká když někoho dožene realita po zrušení přímých dotací ... 😒] 😒] 😒]
Tomu se říká když někoho dožene realita po zrušení přímých dotací ... 😒] 😒] 😒]
Makovnik
Ked sa auta porovnavaju podla dojazdu. Nikdy otto nebolo, nikoho skoro nezaujimalo, dnes sa na tuto temu robia mnohopocetne testy a jutuby zahnojuju stovkami hodin videi.
Doteraz okrem sutaznych ekojazd nikto nepotreboval testovat auto do uplneho vycerpania nadrze.
Doteraz okrem sutaznych ekojazd nikto nepotreboval testovat auto do uplneho vycerpania nadrze.
články na tohle téma vycházely vždycky. Tohle není "výsada" EV.
Riesi sa max. "kolko ti to zere", kedze 1.9TDI naftu vyraba a ostatni musia tankovat.
Eko bolo vzdy extremny sport.
Ale nie kam az dojdem, ked pojdem na vypary a potom si z PET flasky dolejem 2litre na prijazd k pumpe.
Na NEDC norme sa klamalo kdecim, ale nikto nejak neriesil ani odpor vzduchu cx, teraz je z toho sport, kto da menej.
Aj bezne krabice ako sKodiak sa zaobluju a novy spadol z 0.32 na 0.28. Len takych 5 rokov dozadu to nikoho velmi netrapilo.
Eko bolo vzdy extremny sport.
Ale nie kam az dojdem, ked pojdem na vypary a potom si z PET flasky dolejem 2litre na prijazd k pumpe.
Na NEDC norme sa klamalo kdecim, ale nikto nejak neriesil ani odpor vzduchu cx, teraz je z toho sport, kto da menej.
Aj bezne krabice ako sKodiak sa zaobluju a novy spadol z 0.32 na 0.28. Len takych 5 rokov dozadu to nikoho velmi netrapilo.
Tak je to oblíbené téma. Přitom pro většinu lidi vcelku málo významný.
U předchozího spalováku jsem měl dojezd 600 km a teď mám 700 km a je mi to úplně jedno. Stejně tankuji 2x mesíčně 😄 . A na cestě na dovolenou na benzince trávím min. 20 minut, abych se protáhl a dal kafe. A to zastavuji i když nemusím tankovat 😄 .
Takže jestli nějaký EV ujede 300 km po dálnici a pak se dobije za 20 minut, tak mi to bohatě stačí.
U předchozího spalováku jsem měl dojezd 600 km a teď mám 700 km a je mi to úplně jedno. Stejně tankuji 2x mesíčně 😄 . A na cestě na dovolenou na benzince trávím min. 20 minut, abych se protáhl a dal kafe. A to zastavuji i když nemusím tankovat 😄 .
Takže jestli nějaký EV ujede 300 km po dálnici a pak se dobije za 20 minut, tak mi to bohatě stačí.
https😐/www.novinky.cz/…cka-sit-40467966#…
https😐/en.wikipedia.org/…farms_in_Germany
tak budeme lokajové okolních států. Už nyní je jasné, že v zimě nebudeme soběstační. Supr nápad, když bude na elektriku všechno, co je dnes, a k tomu teplo a auťáky.
Principiálně naprosto odlišná vec.
Teď najednou, když cítí šanci, že společnost je vystavená umělému tlaku na spotřebu elektrické energie, tak ihned se šéfové správně zorientovali a řekli - zaplať, nebo budeš bez proudu a jiná, alternativní cesta energie v podstatě neexistuje
VTIP GALAXIE
Občasné (ano skutečně soudruhu nejde o Obnovitelné ale o Občasné) Zdroje Energie nikdy, OPAKUJI SLOVO - N I K D Y - Nemohou nahradit uhelené ani jaderné ani plynové lektrárny, nebot jsou ZCELA, a to skutečně ZCELA závislé na VYKYVECH POCASI.
A jelikož zelený neostalinistických bolševický utopista stále větru a slunci poručit neumí, tak to nefunguje nebo stylem že jedenu uhelku musí nahradit a to zejména v podmínkách čr cca 125 větrníků nebvo 320 000 FV panelů
Problém je v tom, že to vyrábí v době kdy není potřeba a v době kdy je potřeba energie nejvíc, tj v zimě to nic nedává, takže se to musí púředimenzovat
Absolventům speciálních škol to přeložím na příkladu pro mateřinku - Mam zadarmo ocel, ale ta je vysoce korozivní, ale když to bude jezdit jenom někde kde je celej rok +8 až +45, tak pohoda.chci z ní vyrábět auta.
Ale protože tu káru chci prodávat i ve Švédsku a v Rakousku kde jezdí po horách a solí, musím plech místo tlouštky 0,3 mm udělat v tlouštce 1,7 cm 😄 😄 😄 😄