Novinky
Zpět na článek
Nové BMW M4 CS oficiálně: Bráška sedanu M3 CS má 550 koní a nižší hmotnost
13 komentářů
KANKUNEN
8
Ti nejzapřísahlejší zastánci starých pořádků a manuálů chodí blít pod BEV, ale jak je tu špičkový spalovák diskuze nula. To nejlepší od nejlepší značky a nic. Aha ono to má displej a automat. Tak sorry, přece jen se někdo ozval. Starý dobrý Pája a Zondy fanda. :yes: Dík za to.
Přejít do diskuze
Dinar
Když jsem poprvé uviděl E46 CSL byla to nádhera, jednoduchost a optická lehkost, ladnost a přitom výhružná ostrost. E92 GTS brutální síla místo optické lehkosti, ale pořád elegance, F82 zase víc elegance, trochu víc spojler cingrlátek, ale pořád krásný ostrý bavorák... Tohle je ale jak světskýho maringotka, jedno, jak dobré auto to je, prostě se mi nelíbí, neláká mě ke svezení. Jestli se měním já nebo bmw, nevím a je mi to nějak jedno.
iudex
Tak ako píše kolega vyššie, pohotovostná hmotnosť CS je 1835 kg. Pre porovnanie bežné Competition (s xdrive) má 1850 kg. Takže úspora je len 15 kíl a nie 20. A to je teda dosť malá úspora, 15 kíl nepocíti nikto, hlavne je to málo v kontexte toho, čo všetko tam vymenili za karbónové a iné ľahšie materiály.
Freddka
Jo predchozi M4 vypadala dobre. Me se libila ta svetle modra. Trochu detinsky, ale to je i to auto tak proc ne :-!
Ta soucasna ma peknou takovou ostrou cervenou na slunci az skoro oranzova.
Ta soucasna ma peknou takovou ostrou cervenou na slunci az skoro oranzova.
ptr078
Prave to som chcel napisat, mam cerstvu skusenost statickej obhliadky poslednych dvoch m4 a techniku nespochybnujem, ale ta nova vedla starej vyzera ako hrozny omyl
lyon667
Jenže tohle NENÍ to nejlepší, co by BMW mělo umět nabídnout. A to je ten problém.
webpaja
...kolik ukáže rafička na váze. Asi to bude o něco méně než Competition, ale reálně kolik?
iudex
Odkiaľ máš ten údaj?
EDIT: máš pravdu, takto to píšu na nemeckom webe značky: https://www.bmw.de/…ml/bmw-m4-cs.bmw
EDIT: máš pravdu, takto to píšu na nemeckom webe značky: https://www.bmw.de/…ml/bmw-m4-cs.bmw
iudex
V zásade s Tebou súhlasím, keď som zvažoval nevedel som si vybrať nejakú zaujímavú farbu, uvažoval som viacmenej ako z núdze cnosť Portimao blue, ostatné bieda. Ale práve pri M je výber parádny, Isle of Man green je jasná voľba, krásna farba, na slnku má jas aj hĺbku, pritom stále vkusná a decentná. Detto Toronto red, na živo super, o dve triedy lepšia ako fádna Melbourne red na bežnej 3er. Takže na M sa vybrať dá.
ptr078
Bmw ma pekne individual farby, ale ta cena 3k + sa mi zda privela. U jedneho dilera v uk som videl 1ky v roznych individual farbach zlte, modre, zelene, cervene a niektore vyzerali fakt super