Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poprvé za volantem nové Cupry Tavascan. Jezdí příjemně, ale co interiér?

49 komentářů

Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
skejpa
Kam se poděl vkus Formentoru. Aspoň, že tam proti Enyaqu RS vidím vzadu kotouče... Jinak je to zoufalství. Marná 400V EV technologie, marný design.
DonVito
Podil ropy z ruska je podle dezolata POUZE 50%.

Narozdil od dominantniho 😄 podilu uhli 50% na vyrobe elektriny u nas...

Na druhou stranu v ramci objektivity pozitivni zprava😒br /> „Po uvedení nové kapacity ropovodu TAL do provozu v 2025 očekávám, že většinu dodávek převezmou země, které již nyní dodávají do tohoto ropovodu ropu - tedy primárně Ázerbájdžán, Kazachstán, USA, Irák… Ale dohromady je těch zemí přibližně dvacet. Nemyslím tedy, že by dominantní Rusko měl nahradit další dominantní hráč. Bude se jednat o více zemí s nižším podílem a bude záviset na situaci na trhu,“ sdělil Novinkám analytik společnosti XTB Jiří Tyleček.
Mikesus
Infotainment nepotrebuju stále používat, obzvlášť za jízdy. Takze mi ty tablety nevadí ani neruší. Ibzvlast pokud je ovládání klimy tlačítky, výhřevnost a ventilace sedaček taky, tak nemám důvod na ten tablet sahat skoro vůbec.
Well-being
... snad jen ten zadek je ke koukání 😉
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dinar
Lambo s dacií, to je trefné. 😁 :yes:
Mikesus
Taky mi to nepřijde
WinDiesel
K žádné invazi nedochází a nedojde. Čínská auta nabrala při převozu přes oceán sůl a teď jich desetitisíce reznou neboli KORODUJÍ v evropských přístavech 😒] 😒] 😒]
rohYpnol
Čína vyrábí nekvalitní vozy?!? 😒] 😒] 😒]
Nekupujte Čínu?!? 😒] 😒] 😒]

Už není rozdíl mezi výrobou VAG a Čínou 😒] 😒] 😒]

Tohle navíc pomůže zbořit předsudky. Takže se zcela plní co jsem říkal. Invaze Čínských EV může začít!!! EV zničí evropský automotive.
Mikesus
Nejsem si jist těmi kotouči vzadu
rohYpnol
Jistě. Stejně jako Mercedesy z Tuscalosy nebo BMW ze Spartanburgu co? 😒]
Avantime
Tebe dobre hrablo. 😁
rohYpnol
Problém to být může. Ale závislostí na Číně situaci jen zhoršuješ, to je jisté už dnes.
Dinar
Že jo, ty jsi v sedmé a nic tak trefného jsi tu nikdy nepředvedl. 😉
WinDiesel
... a to se vyplatí !!!!!
Barry Lyndon
10k € připlácíš za to Lambo a dalších 10k € za ten rebranding na Cupru 😁
Mokrous
Napsal by někdo tomu chudákovi s mozkem poškozeným čicháním výparů z dieselu, že je na HL a ty jeho houna už nečtu. Já mu to psal mockrát, ale nepomáhá to.
A nebo ne. On je tak poškozenej, že mu to ani po tisící nedojde. On za to nemůže a dělat si srandu z invalidů je neslušné.
rohYpnol
Proč 500? Protože mi včera napsali z Moskvy, že 499 je málo a 501 už by bylo moc. Tak právě proto.
rohYpnol
Proboha proč zase ty lži?!?
1) ropa se dá dovést odkudkoliv
2) spousta ropy mají země geopoliticky problematické, spousta ropy mají země BEZPROBLÉMOVÉ
3) podíl ropy z Rusla u nás byl dávno před Ukraninou kolem 50% pouze.

Takže žádný problém.
kozakm
Jestli Tesle je vyčítány úplně strohý interiér, tohle je přesný opak - přetvarované až hrůza.
rohYpnol
To vykladej automobilkám...

Plán VAG - 50% baterií dovoz z Číny/Koreje... To je budoucnost podle těch tupanů...
Nebo Nebo
Odevzdamé náš průmysl Číně.... To je fakt vyspělá ta Evropa. A když na jejich EV dáme clo? Tak nám nemusí vozit baterie a evropské automobilky nebudou mít z čeho vyrábět EV 😄 Jsou to totalitní lidé, nezahrával bych si s nima.
pradeda777
.........k.u.r.w.a. to stačí, ne?..... 😒] 😒] 😒]
Trofim Lysenko
rohYpnol
Mě?!?
Hráblo hlavně evropským automobilkám. Ale doataniu co si zaslouží. Akorát to odnese fakt hodně lidí.
ericn
Souhlas :yes:
xxc
Lenze ta cena je mimo, keby to stalo 36 000 €, tak nepoviem, ale nie za 56 000 € 😁
Barry Lyndon
takže přesně to, co od Seatu očekávám 😁 :yes:
traveldrive
To auto je odpudzujúce z každého uhla.
traveldrive
1. Nedá sa. Nezaplatíš to.
2. Blbosť. Nie každý, kto má, tak predá a nie od každého za jeho cenu kúpiš.
3. polovica je malý podiel? Daj si mokrý uterák.
Podajte si ruky s Donom. Obaja valíte nezmysly akurát každý z druhej strany zrkadla.
Mokrous
Kde vidíš kotouče? Já vidím stále stejný bubny.
xxc
Ale fabriky na baterky sa stavaju v EU, sice neskoro, ale nieco bude, zatial co ropu sme nejak nenasli.
xxc
nie, len sa divim na zrealneni poziadaviek, niekedy ludom bolo treba 1000 km dojazd, teraz by zrazu stacilo aj 500 😄 ale suhlasim, kapacita bateriek snad bude rast a raz budeme ako v star treku, len presuvat energiu 😁
xxc
Teraz ziadny problem, v buducnosti to problem bude. Na tom by som buducnost automobiliek nestaval.
kozakm
Pokud je to udělané dobře (ne jen na oko jako třeba v O IV), tzn. je tablet hezky nahoře, tak nemám výhrady
xxc
Ale to iste je pri spalovacich motoroch, ved skoro 100 % ropy dovazame od nepriatelskych rezimov. Ked sa rozhodnu, ze nam ziadnu ropu nepredaju, automobilky nepredaju u nas nic. Alebo len nieco v nepriatelskych krajinach 😄 Toto chceme podporovat?
xxc
A preco len 500 alebo 600 km? Preco nie 1000 km? Alebo 1100 km, aby som dosiel raz za 2 roky na makarsku bez prestavky? Potom by to uz rychlost nabijania nemusela byt taka vysoka a aj tak by nadavali ludia, co najazdia denne 1200 km 😄
rohYpnol
Ne. Za mě je dojezd celkem druhořadý.

Ať to má klidně dojezd 500 km, ovšem ať to neváží +0,5t nadváhy a hlavně ať se to nabije za 5 minut a ne za půl hodiny!!! O tom to je.

Když mám V6 a naložím tomu tak taky pojedu třeba za 10 a dojezd budu mít 500 km. Jenže pak dojedu k benzince a za 2 minuty můžu jet dalších 500 km a nemusím jak vocas půl hodiny hrát angry birds na mobilu nebo v MBUX 😒]
xxc
Je to uplne super, v zivote som nemal lepsie ovladanie, ako ten tablet a to pouzivam len tu starsiu a pomalsiu verziu. Tie starsie male "tablety" v starsich autach irituju aj mna, ale toto je super. Netreba verit vsetkym somarinam, co ludia pisu bez realnych skusenosti.
Uživatel_5828159
Az to udela 600km na dalnici v zime se spotrebou 16kwh tak ok. Jinak je mi to k houvnu
PavelK_
Jak se vyrovnáváte s módou tabletů? Kromě toho, že se mi to nelíbí, je to nepraktické, tak to na mě působí rušivým dojmem, odvádí to pozornost a tady těch 15" je už opravdu masakr. Mě ve svým autě irituje i ta 9" kalkulačka.
twistedTSD
V Číně vyrobený drahý elektrický crossover s hnusným interiérem a velkým tabletem. Wow, to je fakt originální. To ještě nikoho nenapadlo.
xxc
vsetko je na tom nepochopitelne 😄
Anonym
Jenže některé státy závislé na e😜ortu ropy pokud zastaví e😜ort ropy zkrachují.

Čínan když zastaví e😜ort baterek POUZE do EU, rozhodně nezkrachuje 😄
Trofim Lysenko
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
rohYpnol
Jestli 500 nebo 1000 asi logicky záleží na typu auta. U malého mi bude stačit 500, u vyšší střední asi budu chtít těch 1000. Nevím, co je na tom nepochopitelné.
rohYpnol
Zkusil jsi, nevyšlo. Smůla.
Nevím kde jsem psal o DOMINANTNÍM podílu uhlí 50%.

Smůla, zkus to příště 😒] :no:
Markus1
To auto vyvolava vela emocii (podla byvaleho sloganu auto emocion) ale ziadna nie je pozitivna!
Velmi nepodareny dizajn exterieru a uz na prvy pohlad extremne lacne posobiaci interier