Videa
KANKUNEN
5
To by šlo
Přejít do diskuze
Anonym
Večeře s Martinek Vaculíkem
Výměna oleje s Martinem Vaculíkem
Rozhovory Martina Vaculíka
Bazary Martina Vaculíka
.
.
.
Bojím se otevřít dveře od záchodu. Opravdu bych tam byl rád sám.
Výměna oleje s Martinem Vaculíkem
Rozhovory Martina Vaculíka
Bazary Martina Vaculíka
.
.
.
Bojím se otevřít dveře od záchodu. Opravdu bych tam byl rád sám.
Lenka Čížková
Protože už se v tomhle diskusním fóru necítím dobře, žádám tímhle administrátory o zrušení mýho uživatelskýho účtu a odstranění příspěvků (co šlo, to jsem už promazala), taky o odstranění příspěvků, fotek a videí v článcích o zajímavých situacích. Doufám, že vymazaný příspěvky v tomhle fóru jsou dostatečným důkazem toho, že to s odchodem z těchto stránek myslím vážně! Diskuzní fórum na auto.cz je v p.r.d.e.I.i., sorry jako, je to hnůj neskutečný tady. Zrušte ten fórum, už je po smrtí, muže za to ten kripI Horký Rom.
trapid
Tak teď aspoň známe orientaci mužské části redakce, když si myslí, že i pro nás bude večeře s Vaculdou TOP.
rohYpnol
Vy chcete ještě snížit sledovanost videí a čtenost ACZ?!? 😒]
Jako čekal bych třeba večeři s Agátou nebo něco takového 😒] 😒] 😒]
Jako čekal bych třeba večeři s Agátou nebo něco takového 😒] 😒] 😒]
Ozzman
Že se soutěží o večeř se sexsymbolem, televizni hvezdou, či muzikantem, to jsem vedel, ale romanticka vecere s Vaculikem je strop ! 😁 Ba ne, preju mu to a myslim ze to bude zabava, ale spis bych si predstavil s nim jit na nejakou diskuzi
Ja Prvni 123
Tak zrovna Agata by me asi ke sledovani neprivedla...
Ale takova treba Tana Kucharova, to bych dal i predplatne.
😄
Ale takova treba Tana Kucharova, to bych dal i predplatne.
😄
Arese
Souhlas, toto už je fakt trapné. Nechápu, proč se nechá M.V. takto komerčně zneužívat... 😲
Ozzman
Chceš se dostat na pořadník k Agátě ? Myslím, že je ale pozdě a jede zase druhé kolo svých Ex 😁
Ozzman
Doufám, že jen diskuze, Hamuna ho miloval, třeba to vyhraje a bude to mít i štastny konec 😁
Mokrous
Jsi mne trošku předběhl. Jsem se chtěl zeptat, jestli přijde i Agáta 😁 😁 😁